Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doi romani au fost prinsi in timp ce livrau arme catre FARC

România Liberă România Liberă,
Doi romani au fost prinsi in timp ce livrau arme catre FARC

Doi cetateni romani si un fost deputat italian, care faceau parte dintr-o grupare ce planuia livrarea de armament catre organizatia terorista Fortele Armate Revolutionare din Columbia FARC), au fost arestati in Muntenegru, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doi romani si un fost deputat italian care livrau arme catre FARC, arestati in Muntenegru

Doi cetateni romani si un fost deputat italian, care faceau parte dintr-o grupare ce planuia livrarea de armament catre organizatia terorista Fortele Armate Revolutionare din Columbia FARC), au fost arestati in Muntenegru, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Doi romani arestati pentru ca voiau sa vanda arme teoristilor

Doi cetateni romani si un fost deputat italian, care faceau parte dintr-o grupare ce planuia livrarea de armament catre organizatia terorista Fortele Armate Revolutionare din Columbia FARC), au fost arestati in Muntenegru, potrivit agentiei Mediafax care citeaza surse judiciare.

Cinci politisti italieni, raniti dupa o urmarire in trafic cu doi romani

Cinci agenti de politie italieni au fost raniti dupa ce masina de serviciu a fost lovita de un vehicul in care erau doi romani, in cursul unei urmariri desfasurate in apropiere de Verona, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )