Libnet.ro
UNICEF

07:15

Doi tineri au fost trimisi in fata instantei pentru un dublu asasinat urmat de incendierea cadavrelor

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au fost trimisi in fata instantei pentru un dublu asasinat urmat de incendierea cadavrelor

Florin Mihaiescu 28 de ani) si Iulian Moldovan 18 ani) au fost trimisi in fata instantei Tribunalului Hunedoara, sub acuzatia de omor calificat. Cei doi au fost retinuti pentru uciderea, in 5 decembrie 2013, a unui tanar de 28 de ani, din Hateg, si a bunicii sale. continuă pe Adevărul

Un taximetrist din Caras a fost talharit de doi tineri care i-au luat banii si i-au spart parbrizul

Un taximetrist din Caras a dus doi tineri cu masina in localitatea Soceni. Acolo, clientii nu au mai vrut sa ii plateasca taximetristului cursa, i-au furat acestuia 90 de lei si i-au spart si parbrizul.

Accident violent la intrarea in Somcuta Mare. Doi tineri au ajuns in stare grava la spital

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata dimineata, cand soferul unui autoturism BMW a pierdut controlul masinii si s-a lovit frontal de un cap de pod. in urma impactului, atat soferul cat si pasagerul din dreapta sa au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate ale masinii. Cei doi au fost transportati de urgenta la spital.

Ciclism: Doi tineri alergatori, Carlos Alberto Betancur si Micha322; Kwiatkowski, lideri in cursele de primavara

Doua importante intreceri pe etape programate in fiecare primavara in Franta si Italia, Paris-Nice si respectiv Tirreno Adriatico se apropie de final, sansele de victorie surazand pentru doi tineri alergatori.

VIDEO Soferul drogat care a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni a contestat decizia instantei

Iulian Siclitaru a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel din Craiova la 6 ani de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului.

Doi tineri au creat un site de pe care poti afla, cu un simplu click, la ce ora soseste autobuzul in statia dorita

Cei doi ingineri de software au facut un site de pe care poti afla exact cand vine autobuzul in statia dorita. Sistemul este mai eficient decat cel al Regiei de Transport unde pe site sunt afisate orarele pe linii de transport si nu pe statii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )