Libnet.ro
UNICEF

11:15

Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi, din cauza viscolului. Salvamontistii au plecat pentru recuperarea lor

Hotnews Hotnews,
 Doi turisti au ramas blocati in masivul Bucegi, din cauza viscolului. Salvamontistii au plecat pentru recuperarea lor

Doi turisti au ramas blocati, vineri seara, in masivul Bucegi, unde viscoleste si este ceata, salvamontistii plecand pe munte pentru recuperarea lor. Durata operatiunii de recuperare este estimata la patru ore, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Misiune DRAMATICA de salvare in masivul Bucegi: doi turisti au ramas BLOCATI din cauza viscolului (VIDEO)

O dramatica misiune de salvare a doi turisti ramasi blocati in masivul Bucegi se desfasoara vineri seara. Misiunea este ingreunata de conditiile meteo vitrege, durata de derulare a interventiei sa.

UPDATE Valcea: Interventie pentru 22 de turisti ce au ramas blocati la o cabana. Ei fusesera avertizati marti ca vine ninsoarea, dar au preferat sa mai ramana

Mai multe echipaje de jandarmi, salvamontisti, politisti si localnici intervin in judetul Valcea pentru salvarea a 22 de turisti care au ramas blocati la o cabana din apropierea Varfului lui Roman, in zona Horezu. Intre turisti se afla si noua copii, dar nimeni nu a solicitat ajutor medical, informeaza news. ro. 32 Primarul din Horezu a spus ca drumul catre cabana unde sunt blocati turistii este oficial inchis, existand un panou de informare chiar la intrarea pe drumul catre cabana. In plus, primarul a precizat ca turistii au fost semi-violenti cu cei care le-au atras atentia sa coboare in cursul zilei de marti.

UPDATE Cei doi tineri din Botosani blocati de viscol in Bucegi au fost salvati de salvamontisti

Salvamontistii din statiunea Busteni au ajuns, vineri seara, in urma unei actiuni care a durat trei ore, la cei doi turisti ramasi blocati in apropierea Varfului Omu din Masivul Bucegi si au inceput coborarea catre statiune impreuna cu cei doi. Niciunul nu a avurt nevoie de ingrijiri medicale.

Doi tineri din Botosani, blocati de viscol in Bucegi. Echipele de salvamotisti intervin de urgenta

Actiune contra timp a echipelor de salvamontisti din Bucegei. Doi tineri, un barbat si o femeie, din Botosani, au cerut ajutor dupa ce au ramas blocati pe traseu in apropiere de Varful Omu, la o altitudine de aproximativ 2000 de metri.

Operatiune de salvare in zona Horezu. Peste 20 de turisti, printre care noua copii, au ramas blocati pe munte

O operatiune de salvare are loc miercuri dimineata pe Varful Roman, in zona Horezu, acolo unde 22 de turisti, printre care noua copii, au ramas blocati pe munte. Stratul de zapada este.

A fost condamnata la inchisoare, din cauza unui videoclip - VIDEO

O artista din Egipt, in inchisoare din cauza unui videoclip care incita la depravare. Luna trecuta, o instanta inferioara o condamnase pe Shyma la doi ani de inchisoare. Un judecator de instru.

Din cauza indiferentei medicilor, o tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

O tanara, in varsta de 19 ani, din Republica Moldova, a nascut, in urma cu doua saptamani, in toaletaInstitutului Mamei si Copilului din Chisinau, din cauza.

Un nou DECES din cauza RUJEOLEI. Este al 38-lea caz din Romania

Inca un deces din cauza rujeolei. Un copil a murit, vineri, in judetul Suceava. Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 05. 2018 este 10 307, din care .

Ce se va intampla cu Crucea de gheata pentru Boboteaza, din cauza caldurii

Crucea de gheata care va fi folosita de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost construita in laboratorul unei firme din oras, din cauza vremii extrem.

Un avion Blue Air de pe ruta Bacau-Catania a aterizat fortat la Palermo / Cursa a fost intrerupta din cauza vantului in rafale cu turbulente severe, spune compania

O aeronava a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacau-Catania, a aterizat fortat in Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anuntat joi compania, potrivit news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )