Libnet.ro
UNICEF

09:30

Al doilea atac armat la o universitate din SUA, in doar cateva ore!

Antena3 Antena3,
Al doilea atac armat la o universitate din SUA, in doar cateva ore!

Cel putin o persoana a fost impuscata mortal, iar alta a fost ranita intr-un incident armat produs vineri la o universitate din statul american Texas, dupa un caz similar petrecut in urma cu cateva ore in. continuă pe Antena3

Doua persoane, RANITE intr-un NOU incident armat la o universitate din SUA

La doar cateva ore dupa incidentul armat din statul Arizona, cel putin doua persoane au fost impuscate la o universitate din Texas.

Un mort si trei raniti intr-un atac armat la o universitate din Arizona

O persoana a fost ucisa, iar alte trei au fost ranite vineri dimineata, intr-un atac armat la o universitate din Arizona, anunta oficiali, relateaza AP in pagina electronica.

Un nou atac armat in Statele Unite, la o universitate din Arizona: Un mort si trei raniti

Un nou atac armat a avut loc, vineri, in Statele Unite, intr-o universitate din Arizona: o persoana inarmata a impuscat mortal un om si a ranit alti trei, anunta AFP. Incidentul vine la o saptamana dupa un alt atac produs intr-un campus universitar american, soldat cu noua morti.

TEROARE la o universitate din Arizona. Un mort si trei raniti, intr-un atac armat

O persoana a fost ucisa, iar alte trei au fost ranite vineri dimineata, intr-un atac armat la o universitate din Arizona, anunta oficiali, relateaza AP in pagina electronica.

Cel putin un mort, intr-un nou incident armat produs la o universitate din Statele Unite

Cel putin o persoana a fost impuscata mortal, iar alta a fost ranita intr-un incident armat produs vineri la o universitate din statul american Texas, dupa un caz similar petrecut in urma cu cateva ore in statul Arizona.

Rebelii pierd teren in Siria. Franta a efectuat al doilea atac aerian impotriva Statului Islamic

Franta a efectuat in noaptea de joi spre vineri al doilea atac aerian impotriva retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI) in Siria, in timp ce grupari rebele au pierdut teren in nord-vestul teritoriului sirian, unde sunt atacate atat de jihadistii din cadrul SI, cat si de trupele regimului de la Damasc, sustinute de atacuri aeriene rusesti.

Coalitia romanilor din SUA: Cu o populatie de 16 ori mai mica decat SUA, SRI asculta de 2 ori mai multe telefoane ca FBI

Coalitia romanilor, un ONG care reuneste romani din SUA, compara pe site-ul propriu numarul de mandate de interceptare telefonica pe securitate nationala al SRI fata de cel al FBI. In Romania, cu o populatie de 16 ori mai mica ca Statele Unite, SRI asculta pe securitate nationala de 2 ori mai multe telefoane ca FBI, scrie coalitiaromanilor. org.

Primele 500 de companii din SUA tin in strainatate 2.100 miliarde dolari

Cele mai mari 500 de companii americane pastreaza in strainatate profituri in valoare de peste 2. 100 de miliarde de dolari, ca sa evite plata taxelor, si ar datora fiscului din SUA 620 de miliarde de dolari daca ar repatria fondurile, potrivit unui studiu publicat ieri, citat de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )