Libnet.ro
UNICEF

10:15

Al doilea barbat care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 Politie a fost prins in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Al doilea barbat care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 Politie a fost prins in Bucuresti

Marius Tulli Renato, al doilea barbat care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 Politie, a fost prins joi in Bucuresti, transmite Inspectoratul General al Politiei Romane. continuă pe Hotnews

Al doilea barbat care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 Politie a fost prins in Bucuresti

Al doilea barbat care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 de Politie a fost prins de oamenii legii, informeaza un comunicat de presa dat de Politia Romana.

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Politiei a fost prins

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Sectiei 19 de Politie a fost prins luni. Este vorba despre Costel Grosu, in varsta de 38 de ani, care este cercetat pentru furt.

Al doilea evadat din arestul Sectiei de Politie 19 din Bucuresti, prins in Ilfov

Politia Romana anunta ca si cel de-al doilea evadat Tulli Marius Renato a fost prins joi seara de catre polistii bucuresteni intr-o localitate de pe raza judetului Ilfov.

Unul dintre barbatii evadati din curtea Sectiei 19 Politie din Capitala a fost prins

Unul dintre barbatii arestati preventiv care au evadat, duminica, din curtea Sectiei 19 Politie din Bucuresti a fost prins luni dimineata, anunta Politia Capitalei.

Rusia conduce o campanie pentru destabilizarea Germaniei, scrie Bild, care citeaza oficiali din serviciile secrete germane

Rusia conduce o campanie pentru destabilizarea Germaniei prin intermediul crizei migratorii, folosind in special mass-media pe care o controleaza si importanta comunitate ruso-germana, potrivit serviciilor germane de informatii, citate joi de cotidianul Bild, preluat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )