Libnet.ro
UNICEF

00:07

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Playtech Playtech,
Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Metroul din Bucuresti a fost inaugurat de Ceausescu pe 19 decembrie 1979, a urmat apoi si integrarea cu transportul de suprafata, iar acum din spate vine si un al doilea oras din Romania care se va mandri in viitorul apropiat tot cu acest sistem de transport. Al doilea oras din Romania care va avea metrou . continuă pe Playtech

MIHAI ZAHARIA, GLOBALWORTH ROMANIA: Piata de birouri din Romania va avea o rezilienta mai buna decit alte tari din regiune

Bucurestiul, Atena si Moscova sunt orasele cu cel mai mare randament din piata de birouri europeana * Perry Zizzi, avocat si partener Dentons: Regiunea Europei de Sud-Est a fost o destinatie pentru investitiile arabe din Golf si am vorbit recent cu un client, acei bani de investitii au disparut literalmente Este dificil de estimat in aceasta perioada cum vor fi afectate randamentele in sectorul cladirilor de birouri, insa Bucurestiul si Romania vor beneficia de o rezilienta mai buna fata de alte capitale si tari din regiune pe acest sector, a spus, ieri, in cadrul unei video-conferinte, Mihai Zaharia, director de investitii si piete de capital la dezvoltatorul imobiliar Globalworth.

FRH a facut anuntul! Handbalul, primul sport din Romania care se va relua

Federatia Romana de Handbal a anuntat programul reluarii competitiilor pe teritoriul Romaniei dupa i.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

FOTOGALERIE Cum arata prima strada inteligenta din Romania

Prima strada smart din Romania se construieste la Cluj-Napoca, iar lucrarile sunt pe ultima suta de metri, termenul de finalizare fiind 15 mai, a anuntat primarul Emil Boc pe pagina de Facebook. Strada va avea mobilier urban modern, ce permite incarcarea telefoanelor mobile sau tabletelor prin porturi USB, doua statii de incarcare rapida pentru masini electrice, iluminat inteligent, iar mijloacele de transport nemotorizate au prioritate.

De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania

Un tanar de 26 de ani a murit in aceiasi zi in care a si fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus. Tragedia a avut loc in urma cu doua zile, intr-un spital din Judetul Mures. De ce afectiune mai suferea barbatul de 26 de ani, cea mai tanara victima a virusului din Romania Toata .

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Papa Francisc insoteste cu rugaciunea si caritatea bolnavii de Covid-19 din Romania, anunta Vatican News. in mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

Peste 1,5 milioane de euro, descoperiti de vamesii moldoveni intr-un TIR care venea din Romania. Cum au trecut cele sase colete cu bani fara a fi depistate de organele de control de la Albita

Vamesii moldoveni au descoperit intr-un TIR care venea din Romania peste 1,5 milioane de euro. Banii fusesera ascunsi in sase colete infoliate in mai multe straturi de platic. Descoperirea a fost facuta.

Orasele din Romania in care mastile si manusile sunt obligatorii la iesirea din casa

Guvernul a venit cu recomandari legate de purtarea mastii si a manusilor atunci cand iesi din casa. Totusi, purtarea lor nu este obligatorie la nivel national. in acest context,.

Ce se intampla, de fapt, cu batranii din Romania. Orban il pune la zid pe Streinu Cercel

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe medicul Adrian Streinu-Cercel pentru planul sau de relaxare a masurilor luate impotriva raspandirii noului virus, prin care propunea ca batranii sa fie izolati timp de 3 luni, si premierul il pune la zid pe medic. Ludovic Orban il pune la zid pe medicul Streinu-Cercel pentru planul sau .

Pierderi uriase pentru mallurile din Romania: care e paguba pe perioada pandemiei

Mallurile din Romania au putea ajunge la pierderi uriase din cauza pandemiei de coronavirus. Se fac aproape doua luni de cand acestea sunt inchise, iar pagubele se resimt deja. Se fac aproape.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )