Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doliu in familia ministrului Sanatatii. Vlad Voiculescu si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna

Antena3 Antena3,
Doliu in familia ministrului Sanatatii. Vlad Voiculescu si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este in doliu, dupa ce si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan i-a replicat ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a cerut, in timpul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, ca restrictiile din Capitala sa fie mentinute. Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta. Eu ca autoritate locala am niste atributii, i-a raspuns Nicusor Dan.

Medicii de ambulator ii cer ministrului Sanatatii sa regandeasca functionarea serviciilor prespitalicesti: Ambulatoriul reprezinta segmentul cel mai usor de modernizat, cu costurile cele mai mici

Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator cere, intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, infiintarea unui grup de lucru care sa elaboreze un nou proiect legislativ privind functionarea serviciilor prespitalicesti. Medicii de ambulator arata ca o criza precum cea prin care trecem poate fi, daca dorim, o oportunitate de modernizare si subliniaza ca ambulatoriul reprezinta segmentul cel mai usor de modernizat, cu costurile cele mai mici: medicina de familie, ambulatoriul de specialitate, stomatologia.

CTP, dezamagit de Vlad Voiculescu: Are un inceput de mandat care nu prea imi place. imi puneam speranta ca va face niste lucruri bune

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se arata dezamagit de inceputul de mandat al noului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, si critica unele declaratii ale acestuia.

Vlad Voiculescu: Redeschiderea scolilor, pusa in pericol. Noua tulpina COVID, risc mare de a produce un nou val al pandemiei

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca noua tulpina de COVID-19 este una extrem de agresiva si riscam un nou val de infectari, mai ales in contextul relaxarii unor masuri, incepand de luni.

Scrisoarea deschisa a primarului din Timisoara pentru Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a transmis o scrisoare deschisa catre Valeriu Gheorghita, directorul Centrului National de Coordonare a Actiunii de Vaccinare, dar si minstrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

CTP, despre Vlad Voiculescu: Este dezamagitor pentru mine. A avut un inceput de mandat care nu-mi place

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu are un inceput de mandat dezamagitor si ca a facut mai multe greseli.

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar.

CTP a izbucnit nervos in direct la TV. De ce este dezamagit total de Vlad Voiculescu

In cadrul unei emisiuni de televiziune, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu il critica dur pe Vlad Voiculescu. Gazetarul este dezamagit de cum si-a inceput mandatul ministrul Sanatatii. De ce este dezamagit total Cristian Tudor Popescu de ministrul Sanatatii Vineri seara la Digi 24, gazetarul l-a criticat pe ministrul Sanatatii. Asta dupa ce Vlad Voiculescu a .

Vlad Voiculescu, despre noua tulpina COVID: Orice masuri de relaxare, inclusiv redeschiderea scolilor, pot fi puse in pericol de cateva focare

Scolile ar putea ramane inchise, daca noua tulpina COVID va provoca un val de imbolnaviri. Vlad Voiculescu, ministerul Sanatatii sustine ca mutatia virusului esteextrem de agresiva. Daca.

Ministrul Sanatatii cere Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta sa tina inchise afacerile HoReCa din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a transmis o scrisoare catre Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, in care solicita mentinerea restrictiilor in Bucuresti, in pofida datelor furnizate de autoritati, care indica o scadere a ratei de infectare sub 3 la mia de locuitori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )