Libnet.ro
UNICEF

20:30

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar. continuă pe B1

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: in cursul zilei de ieri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: Miercuri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre cozile la centrele de vaccinare: Tine si de cultura noastra de a ne prezenta mai devreme. Sa incercam sa respectam programarile (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a insistat ca persoanele ce trebuie sa se vaccineze sa nu se prezinte la centrul de vaccinare cu mult inainte de ora programata.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca urmatoarele doua saptamani de campanie vor fi dificile, dat fiind ca numarul.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea la serviciu a persoanelor care deservesc activitati esentiale: E si aceasta posibilitate, dar resursa umana e limitata. Cei vulnerabili au prioritate (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca este posibil ca unele persoane, cele care deservesc activitati esentiale, sa fie vacciante la locul de mu.

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu. Gabriela Firea: Ministrul USR-PLUS al Sanatatii decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni. A fugit de raspundere din prima zi

PSD solicita demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii, a declarat marti Gabriela Firea, prim-vicepresedinta social-democratilor, care spune despre politicianul de la USR-PLUS ca se do.

Citu: Vlad Voiculescu nu are nicio atributie daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare despre relatia sa cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu are nici o atributie privind inlocuirea lui Valeriu Gheorghita de la coordonarea Comitetului national de vaccinare impotriva COVID-19, spune Florin Citu, precizand ca acest comitet este in subordinea premierului. El a facut aceste declaratii la Europa FM, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ministrul Sanatatii ar intentiona inlocuirea coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania.

Florin Citu, despre tensiunile din Guvern: Nu are nicio atributie Vlad Voiculescu in ceea ce priveste decizia daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita

Prim-ministrul Florin Citu a recunoscut faptul ca in interiorul Guvernului au fost discutii in contradictoriu intre Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita, dar ca decizia privind plecarea celui din urma tine de seful Guvernului, in subordinea caruia se afla coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Vlad Voiculescu, despre tensiunile cu Gheorghita si Citu: Exista discutii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu exista absolut nicio tensiune intre el, premierul Florin Citu si medicul Valeriu Gheorghita: Exista discutii si exista un grup de oameni care au incredere unii in altii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )