Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scrisoarea deschisa a primarului din Timisoara pentru Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita

Antena3 Antena3,
Scrisoarea deschisa a primarului din Timisoara pentru Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca a transmis o scrisoare deschisa catre Valeriu Gheorghita, directorul Centrului National de Coordonare a Actiunii de Vaccinare, dar si minstrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan i-a replicat ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a cerut, in timpul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, ca restrictiile din Capitala sa fie mentinute. Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta. Eu ca autoritate locala am niste atributii, i-a raspuns Nicusor Dan.

Vlad Voiculescu sustine ca a pornit demersurile privind transparentizarea datelor privind evolutia pandemiei si a vaccinarii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat astazi ca a pornit deja demersurile pentru transparentizarea datelor despre evolutia pandemiei de COVID-19 si a campaniei de vaccinare, ceruta de mai multe organizatii din societatea civila intr-o scrisoare deschisa.

VLAD VOICULESCU: Daca platforma nu o sa poata sa permita o programare, luam in considerare o lista de asteptare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca, in cazul in care platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 nu va permite programarea pentru o anumita data, una dintre alternative ar fi sa se ia in considerare o lista de asteptare in care doritorii sa se inscrie, urmand ca acestia sa poata fi contactati de autoritati prin call-center, informeaza Agerpres.

Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Premierul Florin Citu a negat categoric ca ar exista tensiuni intre el, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghita. Citu.

CTP, despre Vlad Voiculescu: Este dezamagitor pentru mine. A avut un inceput de mandat care nu-mi place

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu are un inceput de mandat dezamagitor si ca a facut mai multe greseli.

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar.

Vlad Voiculescu: Va fi nevoie de cateva luni ca productia de vaccinuri si cantitatea distribuita in Romania sa fie cea de care avem nevoie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma ca va fi nevoie de cateva luni ca numarul de doze de vaccin care ajung in Romania sa fie cel de care avem nevoie pentru imunizarea populatiei, dar se declara moderat optimist ca in urmatoarea luna si jumatate numarul dozelor de vaccinuri va fi mai mare.

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu. Gabriela Firea: Ministrul USR-PLUS al Sanatatii decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni. A fugit de raspundere din prima zi

PSD solicita demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii, a declarat marti Gabriela Firea, prim-vicepresedinta social-democratilor, care spune despre politicianul de la USR-PLUS ca se do.

Gabriela Firea cere demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al PSD, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe motiv ca acesta ar fi un veritabil subminator al campaniei de vaccinare importiva Covid-19, pe care o decredibilizeaza prin minciuni penibile.

Gabriela Firea cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu: Decredibilizeaza prin minciuni penibile

Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, printr-o postare pe Facebook, in care l-a acuzat pe acesta ca decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni penibile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )