Libnet.ro
UNICEF

17:00

DOLIU in Franta: Cinci persoane, gasite moarte in urma unui incendiu

B1 B1,
DOLIU in Franta: Cinci persoane, gasite moarte in urma unui incendiu

Patru adulti si un copil au fost gasiti morti in apartamentul in care locuiau din Pau, Franta din cauza unui incendiu. Potrivit autoritatilor, cineva a dat foc si a blocat iesirile, informeaza. continuă pe B1

DOLIU in Franta: Cinci persoane, gasite moarte in urma unui incendiu

Patru adulti si un copil au fost gasiti morti in apartamentul in care locuiau din Pau, Franta din cauza unui incendiu. Potrivit autoritatilor, cineva a dat foc si a blocat iesirile, informeaza.

Descoperire SOCANTA in Franta! Cadavrele a cinci persoane au fost gasite intr-o locuinta. Despre cine este vorba...

Cadavrele a cinci persoane, un barbat francez, o femeie spaniola, parintii femeii si fiul cuplului au fost gasite, marti, intr-un apartament din localitatea Gala de Pau, sudul Frantei. Potrivit primelor.

Descoperire socanta in Franta! Cadavrele a cinci persoane au fost gasite intr-o locuinta

Cadavrele a cinci persoane au fost gasite, marti, intr-un apartament din sudul Frantei. Dupa primele investigatii, ar fi vorba despre un caz de violenta in familie. Vecinii au anuntat pompierii, fiind.

Cinci persoane, intre care si un copil, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit de parapet pe Autostrada A1

Cinci persoane, intre care un copil de doi ani, au fost ranite si preluate de ambulante, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de parapet pe autostrada A1, sambata dupa-amiaza, la iesire spre Medias, traficul fiind ingreunat.

Cod rosu de interventie in urma unui accident dintre un autocar si un autoturism. O persoana a murit

Cel putin doi oameni au murit in urma unui grav accident rutier, care a dus la declansarea codului rosu de salvare in judetul Iasi. Stire in curs .

Tragedie fara margini! O intreaga familie a murit in urma unui accident rutier

Tragedie fara margini in Beius, judetul Bihor! Patru persoane au murit, dupa ce soferul ar fi adormit la volan si s-au rasturnat intr-un sant. Din primele date culese de politisti la locul accidentului.

FOTO Cinci persoane au fost ranite in cursele cu tauri de la Pamplona VIDEO

Cel putin cinci oameni au fost raniti sambata in cursele cu tauri organizate in cadrul festivalului anual San Fermin din Pamplona, Spania, care a inceput vineri si se va incheia pe 14 iulie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )