Libnet.ro
UNICEF

20:00

Zi de doliu la Hong Kong: Chinezii au tinut un moment de reculegere pentru victimele accidentului nautic din 1 octombrie

B1 B1,
Zi de doliu la Hong Kong: Chinezii au tinut un moment de reculegere pentru victimele accidentului nautic din 1 octombrie

Hong Kong-ul a tinut trei minute de reculegere pentru cele 38 de victime ale celui mai mare accident nautic din ultimii 40 de ani. Momentul a fost initiat de catre seful executiv al Regiunii Administrative Speciale. continuă pe B1

China: Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong.

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, luni seara, in Hong Kong, au anuntat marti autoritatile, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs luni, in jurul orei locale 20. 20, cand o nava care facea legatura intre Hong Kong si insula Lamma, situata la circa trei kilometri, a acrosat un vas care transporta angajati ai companiei de electricitate si membri ai familiilor acestora. Peste 120 de persoane se aflau la bordul vaporului lovit, .

Accident maritim in Hong Kong: 37 de morti si 100 de raniti in urma unei coliziuni intre doua ambarcatiuni

UPDATE 12:56 Sase membrii ai echipajului de pe cele doua ambarcatiuni au fost arestati in cazul coliziunii din largul coastei de sud-vest a Hong Kong-ului. Bilantul victimelor a ajuns la 37 de morti, scrie.

Accident maritim in Hong Kong: 36 de morti si 100 de raniti in urma unei coliziuni intre doua ambarcatiuni

Cel putin 36 de persoane au murit iar alti 100 au fost raniti in urma coliziuni dintre un feribot si o alta ambarcatiune la Hong Kong. Vaporul care s-a ciocnit cu feribotul era plin de turisti, care mergeau.

Cel putin 36 de persoane au murit in urma unui accident maritim in Hong Kong

O coliziune produsa intre doua feriboturi s-a soldat cu cel putin 36 de morti si circa 100 de raniti, aseara, in Hong Kong, au anuntat in diminieata aceasta autoritatile, relateaza sursele de presa.

Hong Kong: Cel putin opt morti dupa ciocnirea unui feribot cu o alta ambarcatiune

Cel putin opt persoane au murit dupa ce un feribot s-a ciocnit cu o alta ambarcatiune in apropiere de insla Lamma, langa Hong Kong, anunta BBC. Pe unul dintre vase se aflau 124 de pasageri. Echipele de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )