Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel. continuă pe Antena3

Stelian Ion (USR), despre pozitia lui Teodorvici privind exodul de creiere: Desi nu pare bezmetic ca Daea, e unul dintre cele mai toxice personaje

Deputatul USR Stelian Ion critica dur iesirea ministrului Finantelor Eugen Teodorovici potrivit careia se impun masuri, la nivel european, pentru a combate exodul creierelor. Reprezentantul Opozitiei spune ca Teodorovici se dovedeste a fi unul dintre cele mai toxice personaje din guvern.

DOLIU in televiziune: Celebrul prezentator a facut INFARCT si A MURIT! Medicii au fost neputinciosi (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati realizatori de emisiuni, Ron Sweed, a murit la 70 de ani, din cauza unor probleme de sanatate. Realizatorul tv a suferit in luna noiembrie a anului trecut un atac de cord, care.

Stelian Ion: Desi nu e tont ca Dancila, ticalos ca Dragnea sau bisnitar ca Valcov, Teodorovici e unul dintre cele mai toxice personaje ale guvernarii

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a atacat sambata pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, catalogandul drept unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernari. Acesta s-a referit la afirmatiile lui Teodorovici, potrivit carora se impun masuri la nivel european pentru a stopa exodul creierelor.

CATA AROGANTA! De pe patul de spital, direct in masina de fite! Ce BOLID de lux si-a tras Bobonete dupa ce a fost la un pas de MOARTE (FOTO)

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi, drept dovada si castigurile lui sunt pe masura.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

Unul dintre fondatorii Facebook a strans un fond de investitii de 400 de milioane de dolari pentru startup-uri

Unul dintre fondatorii retelei sociale Facebook, Eduardo Saverin, care are si origini romanesti, a strans un nou fond de 406 milioane de dolari, pentru a face investitii in startupuri, relateaza TechCrunch. com.

HOROSCOP. Cei mai periculosi barbati din zodiac

Care sunt cei mai periculosi barbati din horoscop, aflati in randurile care urmeaza: HOROSCOP. Gemeni Zodia Gemeni este cea mai vicleana din intreg zodiacul si ocupa primul loc in top.

CE TRAGEDIE! Toata tara este iN DOLIU! Campionul olimpic A MURIT

Este doliu in lumea sportului din Rusia! Unul dintre cei mai mari atleti din istoria Belarusului a murit marti, la 70 de ani.

Stirea care a SOCAT lumea sportului: Anuntul despre NADIA COMANECI a fost CONFIRMAT! S-a intamplat la ora 2 dimineata

Nadia Comaneci,supranumita Zeita de la Montreal, a vorbit despre noua ei favorita din lumea tenisului. Este vorba despreBianca Andreescu, noua jucatoare fenomen din lumea tenisului cu origini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )