Libnet.ro
UNICEF

12:15

Zi de doliu, miercuri, in Olanda, pentru victimele avionului prabusit in Ucraina

Antena3 Antena3,
Zi de doliu, miercuri, in Olanda, pentru victimele avionului prabusit in Ucraina

Olanda a decretat doliu national miercuri, cand vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei, informeaza AFP. Premierul Mark Rutte a. continuă pe Antena3

Olanda a decretat doliu national, miercuri, pentru victimele avionului prabusit in Ucraina

Olanda a decretat doliu national miercuri, cand vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei. Un minut de reculegere va fi pastrat in.

Presa pro-Kremlin acuza Occidentul ca arunca vina pe Rusia in tragedia avionului prabusit in Ucraina

Presa rusa pro-Kremlin afirma ca adevarul despre prabusirea avionului de linie malaiezian in estul Ucrainei nu va fi aflat niciodata si acuza occidentalii ca arunca vina asupra Rusiei, scrie AFP.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, predate oficialilor din Malaezia

Separatistii prorusi au predat unor oficiali malaysieni, in cursul noptii de luni spre marti, la Donetk, cutiile negre ale avionului prabusit joi intr-o zona din estul Ucrainei. in acelasi timp, ei au anun.

Premierul Olandei, Mark Rutte: Trenul care transporta victimele avionului malaysian va ajunge marti la Harkov

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anunta luni seara ca trenul care transporta victimele avionului malaysian prabusit in estul Ucrainei va ajunge cel mai probabil luni dimineata in orasul Harkov, dupa ce va trece prin zone care se afla sub controlul insurgentilor prorusi, informeaza de AFP.

Cutiile negre ale avionului prabusit in Ucraina, PREDATE. Ce dovada au gasit americanii care arata implicarea Rusiei in doborarea aeronavei

Trenul cu vagoane frigorifice in care se afla cadavrele celor aproape trei sute de oameni din avionul prabusit in estul Ucrainei va ajunge, in aceasta dimineata, in Harkov. Urmeaza un drum lung pana acasa,.

Vladimir Putin i-a promis premierului olandez cooperare deplina in cazul avionului prabusit in Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a promis deplina sa cooperare premierului olandez Mark Rutte pentru recuperarea din estul Ucrainei a corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale zborului MH17, a anuntat,.

Seful diplomatiei americane: Rachetele utilizate pentru doborarea avionului de pasageri in estul Ucrainei erau din Rusia

Secretarul de Stat american, John Kerry, afirma ca sistemele de rachete utilizate pentru doborarea avionului de pasageri malaysian in estul Ucrainei erau din Rusia. Este destul de clar ca este vorba de un.

Olanda a decretat zi de doliu, miercuri, pentru victimele tragediei aviatice din Ucraina

Miercuri este zi de doliu national in Olanda. in aceasta zi vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Barack Obama: Rusia are obligatia de a facilita accesul la locul avionului prabusit

Rusia trebuie sa exercite influenta pe care o are asupra separatistilor prorusi pentru a facilita accesul la locul prabusirii avionului malaysian, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama, precizand ca prefera gasirea unei solutii politice la criza din Ucraina.

Povestea romanului din avionul prabusit in Ucraina: Tanarul voia sa gaseasca un tratament impotriva cancerului si zbura spre vacanta lui de vis in Bali

Studentul de la UMF Cluj care a murit joi, impreuna cu prietena sa, in tragedia aviatica din Ucraina avea dubla cetatenie - romana si canadiana - si isi dorea sa faca cercetare la finalul facultatii si sa gaseasca un tratament impotriva cancerului. Presa din Canada, tara unde locuieste familia tanarului, a publicat sambata interviuri cu membrii familiei acestuia. Familia victimei ceruse, initial, discretie din partea presei. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri, ca familia persoanei cu dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, care s-a aflat la bordul avionului prabusit in Ucraina nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )