Libnet.ro
UNICEF

18:30

Olanda a decretat zi de doliu, miercuri, pentru victimele tragediei aviatice din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Olanda a decretat zi de doliu, miercuri, pentru victimele tragediei aviatice din Ucraina

Miercuri este zi de doliu national in Olanda. in aceasta zi vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Olanda a decretat doliu national, miercuri, pentru victimele avionului prabusit in Ucraina

Olanda a decretat doliu national miercuri, cand vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei. Un minut de reculegere va fi pastrat in.

Zi de doliu, miercuri, in Olanda, pentru victimele avionului prabusit in Ucraina

Olanda a decretat doliu national miercuri, cand vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma dezastrului aviatic din estul Ucrainei, informeaza AFP. Premierul Mark Rutte a.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum va plati Moscova consecintele tragediei aviatice din Ucraina

Realizatorul de televiziune Ion M. Ionita discuta alaturi de analistul militar Ion Petrescu consecintele catastrofei aviatice din estul Ucrainei pentru Federatia Rusa, considerata principalul responsabil in acest caz.

Vladimir Putin a promis ca isi va exercita influenta asupra separatistilor pentru anchetarea catastrofei aviatice

Presedintele rus Vladimir Putin a promis ca Moscova isi va folosi influenta asupra militiilor populare din estul Ucrainei, pentru a asigura bunul mers al anchetei in cazul catastrofei aviatice, relateaza.

Nimeni nu va plati pentru victimele din Ucraina

Nimeni nu va plati pentru uciderea celor aproape 300 de pasageri din avionul malaezian doborat cu o racheta in Ucraina, cred ca nu mai exista nici un dubiu in aceasta privinta. Occidentul se declara acum ingrozit de atacul terorist asupra unui aparat plin cu civili, tot mai multe probe privind implicarea serviciilor secrete de esenta sovietica ale lui Vladimir Putin ies la iveala, se scriu zeci de articole in care presedintele rus este demonizat si se cer sanctiuni economice dure impotriva Rusiei, dar cam atat.

Consiliul ONU se reuneste, miercuri, pentru a discuta situatia din Fasia Gaza

Situatia conflictuala dinFasia Gaza ca reprezenta subiectul unei reuniuni extraordinare a Consiliului ONU, care va avea loc miercuri, urmand sa se discute drepturile omului, scrie AFP. Presedintele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )