Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doliu la Politia Locala Targoviste: A incetat din viata dupa o lupta chinuitoare cu virusul perfid

Adevărul Adevărul,
Doliu la Politia Locala Targoviste: A incetat din viata dupa o lupta chinuitoare cu virusul perfid

Politi Locala din Targoviste este in doliu, dupa ce marti, unul dintre agenti a murit de Covid. Longin Ghinescu avea 50 de ani. continuă pe Adevărul

Politia Locala a primit unda verde sa ridice vehicule parcate pe domeniul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ prin care Politia Locala poate dispune .

Legea prin care politia locala poate dispune ridicarea unui vehicul parcat pe domeniul public, in alte locuri decat drumul public, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 212002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, informeaza Administratia Prezidentiala Prin legea initiata de liderul deputatilor PNL Florin Roman politia locala poate sa dispuna ridicarea unui vechicul stationat pe domeniul public, in alte locuri decat drumul public marcate in acest scop.

Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat ca coronavirusul va schimba radical modul in care oamenii calatoresc si fac afaceri, schimbarile ramanand in picioare si dupa sfarsitul pandemiei, potrivit CNBC. Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie Dupa estimarile mele, 50% din totalul calatoriilor in scop de afaceri vor disparea, iar angajatii vor lucra la .

Regina Elisabeta a avut amant? Barbatul secret din viata ei a fost descoperit

Despre flitrurile si presupusele aventuri amoroase ale Printului Philip, sotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, s-a tot vorbit. Dar mult mai putin s-a spus despre o asa-zisa slabiciune pe care Regina a avut-o toata viata pentru un anumit prieten din copilarie. Regina Elisabeta a avut amant? Este vorba despre Lordul Porchie Porchester, managerul de curse .

Oana Zavoranu a facut topul barbatilor din viata ei. Pepe e pe un loc rusinos

Oana Zavoranu nu se dezminte de la stilul expansiv, transparenta sa si felul direct si extrem de transant de a spune lucrurilor pe nume. Diva a facut recent un top al barbatilor din viata ei, iar Pepe nu era deloc fruntas. Pe ce loc era celebrul cantaret latino? Ce a avut de adaugat bruneta atunci .

Un nou divort neasteptat in showbizul romanesc. Anuntul de necrezut din aceasta dupa-amiaza

La un an dupa ce s-au casatorit si dupa sapte ani de cand sunt impreuna, Andrei Stefanescu si sotia sa Antonia, au hotarat sa se desparta. Anuntul a fost facut chiar de artist pe pagina lui de Facebook. Un nou divort neasteptat in showbizul romanesc Artistul a facut abia acum anuntul despartirii de Antonia, insa .

Ancheta a politistilor din Bucuresti, dupa ce un barbat a furat 20 de trotinete electrice de la o societate

Politistii si procurorii din Bucuresti au demarat o ancheta, fiind cercetat un barbat suspectat ca ar fi sustras 20 de trotinete electrice de la o firma, dupa dezactivarea sistemului GPS. Suspectul a vandut unele dintre trotinete, iar pe altele le-a inchiriat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )