Libnet.ro
UNICEF

15:15

Doliu in PSD! Unul dintre cei mai longevivi primari a murit la 63 de ani

Antena3 Antena3,
Doliu in PSD! Unul dintre cei mai longevivi primari a murit la 63 de ani

Un membru PSD a murit, noaptea trecuta, intr-un spital din Capitala. Edilul comunei doljene Podari s-a stins din viata, noaptea trecuta. Constantin Gheorghita se afla internat la un spital din Bucuresti,. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale

Miliardarul Robert Kraft - directorul gigantului alimentar Kraft si patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a castigat marele trofeu, Super Bowl - a fost pus sub acuzare.

Radu Afrim, unul dintre cei mai prolifici regizori contemporani vine cu o noua premiera la Iasi

Dupa succesul spectacolului Macelaria lui Iov, regizorul Radu Afrim se intoarce la Iasi, unde pune in scena spectacolul Dansul Delhi, un text al dramaturgului Ivan Viripaev.

O cercetatoare din Romania a descoperit unul dintre cele mai mari secrete din Univers

O echipa de cercetatori din cadrul Colegiului Trinity din Dublin si Universitatea din Helsinki, condusi de o cercetatoare de origine romana, a anuntat o descoperire majora privind natura furtunilor.

Cel mai norocos om din lume? A scapat de pedeapsa cu MOARTEA de trei ori... Motivul este HALUCINANT

Byson Kaula se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni de pe Pamant. Desi fusese condamnat la moarte, barbatul din Malawi a fentat destinul tragic de trei ori, iar motivul este unul fabulos: calaul.

VIDEO FOTO Cazul Talgo Bosnia - Povestea trenurilor rapide si luxoase cumparate de una dintre cele mai sarace tari europene

Statul Bosnia si Hertegovina are sub 600 km de cale ferata si sunt foarte rare portiunile unde trenurile pot depasi 70 km/h. Tara afectata grav de razboiul de acum doua decenii a decis sa cumpere trenuri luxoase Talgo ce pot rula cu 220 km/h, iar decizia a uimit multa lume. Trenurile au stat sase ani in depou si din 2016 sunt in circulatie. in articol puteti citi despre una dintre cele mai mari anomalii feroviare din regiune, dar si despre trenurile speciale ale fostei Iugoslavii.

LIVE TEXT Castigatori Oscar 2019: in aceasta noapte aflam impreuna cine sunt cei mai buni dintre cei buni

In aceasta noapte aflam castigatorii Oscar 2019, gala premiilor Academiei Americane de Film urmand sa inceapa la 03. 00, ora Romaniei, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este transmis in direct de Digi 24, iar Adevarul va sta la dispozitie cu cele mai noi updateuri atat de pe covorul rosu, cat si de pe scena.

LIVETEXT Castigatori Oscar 2019: in aceasta noapte aflam impreuna cine sunt cei mai buni dintre cei buni

In aceasta noapte aflam castigatorii Oscar 2019, gala premiilor Academiei Americane de Film urmand sa inceapa la 03. 00, ora Romaniei, la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul este transmis in direct de Digi 24, iar Adevarul va sta la dispozitie cu cele mai noi updateuri atat de pe covorul rosu, cat si de pe scena.

Castigatori Zmeura de Aur 2019: o actrita nominalizata la Oscar 2019 si Donald Trump, desemnati cei mai slabi actori. Care e cel mai prost film

Holmes Watson a castigat patru premii Zmeura de Aur 2019, inclusiv pentru cel mai prost film, in timp ce presedintele Statelor Unite Donald Trump a fost recompensat cu doua dintre trofeele pe care nu si le doreste nimeni. Surprinzator, o actrita nominalizata la Oscar 2019 a primit o Zmeura de Aur pentru cea mai slaba interpretare.

Cei mai sadici conducatori medievali din Transilvania. Principele care a ordonat moartea in chinuri cumplite a lui Doja

Cruzimea cu care si-au executat prizonierii si rivalii si sadismul lor i-au adus pe cativa dintre conducatorii medievali din Transilvania in atentia lumii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )