Libnet.ro
UNICEF

20:15

DOLIU in Romania! A fost gasit MORT! Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru el...

B1 B1,
DOLIU in Romania! A fost gasit MORT! Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru el...

Un barbat din Tulcea, in varsta de 51 de ani, dat disparut vineri de la ora 14. 00, a fost gasit mortin fantana din curtea locuintei sale. Trupul sau neinsufletit a fost scos la suprafata in cursul. continuă pe B1

JALE iN ROMANIA! A fost gasit MORT! Din pacate, medicii NU L-AU PUTUT SALVA! Tragedia momentului

Un barbat a fost gasit spanzurat de propria sotie, in miezul noptii.

ALERTA in showbizul din ROMANIA! Celebrul MILIONAR S-A SPANZURAT! Vestea SOC a momentului

SOC in showbiz! Marius Popa, fostul sotal creatoarei de moda Natalia Vasiliev, a fost gasit mort. Barbatul s-ar fi spanzurat, noaptea trecuta, intr-o casa din comuna Carcea, judetul.

Descoperire socanta in Tulcea. A fost gasit mort in fantana

Pompierii tulceni au scos, vineri dupa-amiaza, dintr-o fantana, corpul unui barbat in varsta de 51 de ani, din satul Trestenic. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ), barbatul nu mai.

Romania este iN STARE DE SOC! Sebastian a fost gasit MORT, in apropierea locuintei sale

Un copil de numai patru ani a lasat o intreaga familie in doliu. Baietelul a disparut pret de cateva momente de sub privirile parintilor, a fost gasit mort cateva ore mai tarziu.

Tragedie pentru o familie din Caras-Severin. Copil de 4 ani, gasit mort intr-un lac

O familie este sfasiata de durere in localitatea Slatina Timis dupa ce copilul lor, care a disparut pret de cateva momente de sub privirile parintilor, a fost gasit mort cateva ore mai.

Bolid de lux, cu placute false, facut praf de catre un tanar. Soferul a fugit de la fata locului, dar a fost gasit de politisti

Un bolid de lux, marca Jaguar, a fost gasit rasturnat pe un camp, din comuna damboviteana Baleni. Un sofer care a observat masina extrem de avariata a sunat la 112. Oamenii legii au stabilit ca masina avea placutele de inmatriculare ale unui autoturism Dacia. Dupa cateva ore de cautari, politistii l-au gasit si pe proprietarul real al masinii.

Incendiu cumplit in Neamt. Un tanar cu handicap a fost gasit carbonizat (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, la o locuinta din Roman,judetul Neamt. Cadavrul carbonizat al unui tanar cu probleme locomotorii a fost gasit in aceasta dimineatade pompierii care.

Caz cutremurator in Slatina. Un barbat a fost gasit spanzurat in casa de sotia lui. Femeia l-a dat singura jos din streang

Un batrant, in varsta de 72 de ani, din Slatina, a fost gasit spanzurat in casa de sotia sa, care, dupa ce l-a dat jos din streang, a anuntat autoritatile. La fata locului s-au deplasat echipaje .

Ce TRAGEDIE! A fost gasit MORT, intr-o fantana. Nenorocirea s-a petrecut in Republica Moldova...

Un cadavru a fost descoperit in raionul Floresti din Republica Moldova, intr-o fantana. PROFETIE APOCALIPTICA! BABA VANGA A ROMANILOR ANUNTA DEZASTRU! MARELE CUTREMUR vine de PASTE GALERIE.

Bebelus de numai 5 luni, gasit mort in patutul sau. Nu se cunosc, deocamdata, cauzele decesului

O mama din localitatea Morteni, judetul Dambovita. a avut parte de o drama urisa. Femeia si-a gasit copilul, o fetita de numai cinci luni, fara suflare in patutul ei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )