Libnet.ro
UNICEF

13:00

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Hotnews Hotnews,
 Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca sunt constructiile, sectorul IT, agricultura si medicina, a declarat, ministrul de resort, Lia Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres. Daca maine avem 12. 000 de absolventi in IT in plus, vom vedea ca ei sunt absorbiti imediat in piata fortei de munca, a declarat ministrul. continuă pe Hotnews

Gabriel Liiceanu: Vorbind despre prostie te pui in afara ei - esti cel mai mare prost

Filosoful Gabriel Liiceanu considera ca a vorbi despre prostie si a te pune astfel in afara sferei acesteia te face sa devii automat cel mai mare prost, iar orice om care isi depaseste mica lui bucatica de stiinta intra imediat pe terenul prostiei, noteaza Agerpres.

Profesorul Ioan Stanomir: Statul rus este cel mai mare inamic al natiunii ruse

Statul rus este cel mai mare inamic al al natiunii ruse, fiindca ii da iluzia grandorii, rapindu-i, in primul rand, libertatea, a afirmat duminica la Targul de Carte Gaudeamus, profesorul Ioan Stanomir.

Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

Casa Nationala de Sanatate, una dintre cele mai importante bogate din Romania, care primeste anual de la bugetul statului aproximativ 29 de miliarde de lei 6,4 miliarde de euro), are un nou presedinte, Laurentiu-Teodor Mihai, un exponent de marca al industriei farma din Romania ultimilor ani.

Cel mai mare regret al lui Alexandru Arsinel! Ce nu a apucat actorul sa-i spuna Stelei Popescu

Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, iar partenerul sau de scena, Alexandru Arsinel, recunoaste ca i-au ramas cateva lucruri pe care regreta ca nu a apucat sa i le spuna niciodata.

Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut vineri la 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014. Joi, potrivit datelor BNR, ROBOR a fost 2,15%.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut vineri la 2,19%, valoare pe care a mai atins-o in august 2014, conform.

Politic show: Experienta si maturitatea politica conteaza;Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei; Gusa, despre cele doua infrangeri ale lui Liviu Dragnea: Duce PSD pe drumul pierzaniei;

Iohannis evita sa comenteze posibila legatura dintre vizita lui Tillerson si achizitia de rachete Patriot, dar are un mesaj. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la. Parteneriatul Estic: Ce poate oferi in continuare UE celor sase state. La cel de-al 5-lea summit al Parteneriatului Estic, care are loc vineri la.

Cel mai mare regret al actritei Stela Popescu: Nu am apucat sa...

A muncit mult si a acumulat o mica avere, dar regretata Stela Popescu a avut si un mare regret. Eu cred ca in 47 de ani de cariera nu am avut zi libera. Dar inca nu m-am plictisit,.

Olguta Vasilescu: Romania se confrunta cu un mare deficit de forta de munca; romanii plecati trebuie atrasi inapoi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, vineri, ca Romania se confrunta cu un deficit foarte mare de piata muncii in sectoare precum IT, sanatate, constructii si agricultura, iar romanii care au plecat sa munceasca in afara, multi dintre ei chiar in aceste domenii, trebuie atrasi inapoi, mai ales a celor care lucreaza in mediul rural, transmite Agerpres.

O pana de curent l-a ajutat sa afle cel mai mare secret al sotiei. Nici nu ma mai pot uita la ea

Barbatul si sotia lui erau iubiti inca din liceu. Sotul spune ca la varsta de 40 de ani sotia lui a inceput sa se schimbe. Femeia devenise foarte distanta. intr-o zi, la locul de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )