Libnet.ro
UNICEF

23:01

Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

România Liberă România Liberă,
Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

Casa Nationala de Sanatate, una dintre cele mai importante bogate din Romania, care primeste anual de la bugetul statului aproximativ 29 de miliarde de lei 6,4 miliarde de euro), are un nou presedinte, Laurentiu-Teodor Mihai, un exponent de marca al industriei farma din Romania ultimilor ani. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut vineri la 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014. Joi, potrivit datelor BNR, ROBOR a fost 2,15%.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut vineri la 2,19%, valoare pe care a mai atins-o in august 2014, conform.

Politic show: Experienta si maturitatea politica conteaza;Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei; Gusa, despre cele doua infrangeri ale lui Liviu Dragnea: Duce PSD pe drumul pierzaniei;

Iohannis evita sa comenteze posibila legatura dintre vizita lui Tillerson si achizitia de rachete Patriot, dar are un mesaj. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la. Parteneriatul Estic: Ce poate oferi in continuare UE celor sase state. La cel de-al 5-lea summit al Parteneriatului Estic, care are loc vineri la.

Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Profitul bancilor a crescut accelerat in primele 9 luni din an, desi au inasprit conditiile de creditare, in special pentru creditele de consum. Potrivit datelor BNR, in cele trei trimestre, profitul bancilor a atins valoarea de 4,1 miliarde lei, circa 900 milioane de euro, fiind cel mai mare de dupa anul 2008. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a coborat la 7,96%, tinta BNR fiind de6% pana la sfarsitul acestui an.

Radu Banciu: Romanul habar n-are cine e Eugen Ionescu, cel mai mare dramaturg din toate timpurile! El e cu Corina Chiriac si Stela Popescu... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu atitudinea romanilor fata de adevaratele genii ale natiunii. Ce spectacole a vazut romanul? Nici.

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )