Libnet.ro
UNICEF

22:00

Domeniile.ro nu mai sunt valabile pe viata din 2018/ Cat vei plati si cum poti evita riscul de a ramane fara domeniu

Hotnews Hotnews,
 Domeniile.ro nu mai sunt valabile pe viata din 2018/ Cat vei plati si cum poti evita riscul de a ramane fara domeniu

De anul acesta domeniile . ro nu mai sunt valabile pe viata, ci se va introduce o taxa anuala la fel ca in cazul domeniilor. com. Pericolul este ca cei care nu stiu de aceasta modificare sa isi piarda domeniile . ro intrucat daca nu este platita taxa respectiva, vor expira si vor putea fi cumparate de altcineva. Contravaloarea serviciului de mentenanta, oferit registrarilor acreditati ROTLD, va fi de 6 EUR/an, fara TVA. Tariful practicat de catre registrarul ICI Bucuresti vanzare directa pe site-ul www. rotld. ro) va fi de 12 EUR/an + TVA. continuă pe Hotnews

Loredana a aterizat cu parapanta la Six Senses Zighy Bay: cel mai nonconformist check-in din lume!

Loredana a petrecut o vacanta de neuitat intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume. Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar doua ore de mers cu masina din Dubai, imediat dupa granita cu Oman, pe o plaja retrasa, inconjurata de munti stancosi.

Cea mai vanduta masina electrica din lume se lanseaza in cateva saptamani si in Romania

Nissan va lansa in cateva saptamani pe piata locala modelul Leaf care este cea mai vanduta masina electrica din lume, cu 300. 000 de unitati in sapte ani. Renault, colega de alianta a Nissan, a vandut anul trecut 130 de masini electrice in tara, in special modelul ZOE, a spus Hakim Boutehra, directorul comercial al Renault Romania. Nissan a prezentat in toamna anului trecut noua generatie Leaf despre care compania spune ca are o autonomie de 378 km in ciclul de masurare NEDC.

Alina Gorghiu: Prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie

Senatorul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook ca este pacat ca prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie si a sustinut ca noul Executiv.

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

Impozit auto 2018: cat costa si pana cand se plateste

Impozitul auto in 2018 a ramas neschimbat ca modalitate de calcul, prin urmare romanii vor plati aceleasi tarife ca si in anul trecut. Din 2019, impozitul auto ar putea sa creasca pentru motorizarile sub 1,6 litri si sa scada pentru cele peste 1,8.

Sfarsitul lumii vine in luna martie din 2018! Ce se va intampla in mai putin de doua luni i-a speriat teribil pe unii credinciosi

Veste ca sfarsitul lumii ar putea veni peste doar doua luni i-a speriat teribil pe credinciosii de pe intreaga planeta. Adeptii unui stil de viata religios cred cu tarie in faptul ca Apocalipsa va incepe in luna.

S-a AFLAT! Ei sunt ministri SURPRIZA din Guvernul Dancila

Negocieri intense s-au desfasurat in aceste zile, in interiorul PSD, intre baronii locali si liderii de la centru, pentru impartirea ministerelor. Presedintii.

S-a AFLAT! Ei sunt ministrii SURPRIZA din Guvernul Dancila

Negocieri intense s-au desfasurat in aceste zile, in interiorul PSD, intre baronii locali si liderii de la centru, pentru impartirea ministerelor. Presedintii.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rsi din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras i din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

iNDRAZNESTE SA CREZI! Carburantii s-au SCUMPIT masiv in Romania, de la inceputul anului. Taxele catre stat reprezinta mai mult de jumatate din pret

In doar doua saptamani, carburantii s-au scumpit cu 3%, respectiv 16 bani pe litrul de benzina si 15 bani pe litrul de motorina, aceasta crestere a preturilor din Romania fiind mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )