Libnet.ro
UNICEF

13:45

Donald Trump acuza Google ca il defavorizeaza

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump acuza Google ca il defavorizeaza

Donald Trump, care reproseaza in mod regulat gigantilor IT implicarea politica, a acuzat marti Google ca il defavorizeaza, in apropierea alegerilor prezidentiale americane, critici respinse de grup, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Trump acuza Google de actiuni foarte ilegale inaintea alegerilor

Presedintele american Donald Trump a acuzat din nou Google, marti, fara sa prezine dovezi, de faptul ca gigantul tehnologic a subminat campania sa electorala pentru prezidentialele din 2016 si a avertizat ca va urmari indeaproape compania, inainte de alegerile din 2020, transmite Reuters.

Trump acuza internetul de radicalizarea mintilor tulburate si condamna ideologiile rasiste, dar nu pune accentul pe lupta impotriva armelor de foc

Presedintele Donald Trump a condamnat luni ideologia rasista a suprematiei rasei albe White supremacy), suspectata ca s-a aflat la originea unuia dintre cele doua atacuri armate care au indoliat Statele Unite in acest week-end, evitand insa sa puna accentul asupra luptei impotriva armelor de foc, scrie AFP.

DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu China, declarand ca SUA sunt intr-o pozitie foarte solida, la o zi dupa ce administratia sa a sporit tensiunile etichetand Beijingul drept manipulator valutar, transmite Reuters.

Donald Trump crede ca social media ar putea preveni atacurile armate

Atacurile armate sunt o problema majora cu care Statele Unite se confrunta la momentul actual, iar Donald Trump crede ca retelele sociale ar putea ajuta. Doua atacuri armate au avut loc in.

MAINE: Donald Trump va efectua o vizita la El Paso

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa efectueze o vizita la El Paso, maine, la patru zile dupa atacul armat care s-a soldat cu 22 de morti, a declarat, ieri, primarul Dee Margo, relateaza Reuters si AFP.

Cine este Kamala Harris, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Kamala Harris, o femeie in lumea barbatilor. Povestea senatoarei care candideaza la prezidentiale in SUA. Are 54 de ani, este fiica unor imigranti din Jamaica si India, a doua femeie de culoare aleasa in Senatul SUA din California si poate viitorul presedinte al SUA. Vorbim despre senatorul Kamala Harris, care si-a anuntat candidatura la alegerile .

Donald Trump denunta suprematia albilor dupa atacurile armate din Texas si Ohio

Presedintele american Donald Trump a catalogat luni drept crime impotriva umanitatii atacurile armate soldate cu 29 de morti, care au indoliat Statee Unite in acest weekend si indeamna tara sa condamne ideologia suprematiei albilor, suspectata intr-unul dintre ele, relateaza AFP.

Coreea de Nord a emis timbre cu Donald Trump

Coreea de Nord a lansat o serie de timbre cu presedintele american, Donald Trump. Prin acest gest, statul dictatorial vrea sa sarbatoreasca intalnirea spontana care a avut loc in luna iunie intre presedintele Statelor Unite si liderul nord-coreean, Kim Jong-un, potrivit The Independent.

Donald Trump si Kim Jong Un au o intelegere privind rachetele intercontinentale

Donald Trump, presedintele Satelor Unite si liderul nord-coreean Kim Jong Un au o intelegere conform.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )