Libnet.ro
UNICEF

17:30

Donald Trump afirma ca Acordul Brexit risca sa afecteze relatiile comerciale M.Britanie-SUA

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump afirma ca Acordul Brexit risca sa afecteze relatiile comerciale M.Britanie-SUA

Unele aspecte ale Acordului Brexit negociat de Guvernul Boris Johnson cu Uniunea Europeana ar afecta viitoarele relatii comerciale dintre Marea Britanie si Statele Unite, a afirmat joi seara presedintele american, Donald Trump, informeaza The Guardian, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

BREXIT. Donald Trump a criticat acordul de iesire a Marii Britanii din UE, negociat de premierul Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a criticat joi acordul de iesire din UE negociat de premierul britanic Boris Johnson, care - potrivit lui - nu permite un tratat comercial cu SUA, indemnandu-l pe seful.

Camera Reprezentantilor a SUA a aprobat ancheta de destituire a lui Donald Trump Liderul de la Casa Alba vorbeste despre cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria Americii

La peste 20 de ani distanta de la ultimul vot pentru deschiderea unei astfel de proceduri impotriva lui Bill Clinton, Camera Reprezentantilor a aprobat, joi, rezolutia care ar duce la declansarea formala a procedurilor de punere sub acuzare a presedintelui Donald Trump, potrivit AFP. Votul deschide o noua etapa publica in ancheta privind Ucraina. Donald Trump a reactionat pe Twitter denunantand cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Stim cu totii ca Halloween este o sarbatoare importanta in Statele Unite, dar iata cum a ales Donald Trump sa decoreze Casa Alba, simbolul Americii, cu aceasta ocazie! .

DONALD TRUMP A ANUNTAT, IERI Liderul Statului Islamic s-a sinucis in timpul unui raid aerian

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei care l-a vizat, a anuntat, ieri, presedintele american Donald Trump, conform The Associated Press, citata de news. ro.

Camera Reprezentatilor din Congresul SUA face pasi inainte pentru destituirea lui Donald Trump. Replica presedintelui american

Camera Reprezentantilor a aprobat joi o rezolutie care stabileste urmatorii pasi ai procedurii de impeachment punere sub acuzare si destituire) declansate impotriva presedintelui Donald Trump, care a denuntat.

Analist: Cel mai probabil ca Donald Trump va fi suspendat (VIDEO)

Desi este foarte probabil ca presedintele Donald Trump sa fie suspendat dinfunctie, este putin probabil sa fie condamnat la inchisoare, a precizat pentru Bloomberg analistul american George Friedman,.

Donald Trump, tot mai aproape de suspendarea din functie. Ce document pregateste Opozitia sa adopte

Membrii democrati din cadrul Camerei Reprezentantilor a Statelor Unite au publicat o rezolutie in care prezinta urmatorii pasi in directia suspendarii din functie a lui Donald Trump,.

Marius Turda, profesor la Oxford Brookes University, vine in tara pentru lansarea cartii Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump

Pana pe 24 noiembrie, Marius Turda, profesor la Oxford Brookes University si director al Centrului de Istorie a Medicinei al aceleiasi universitati, va lansa la Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea si Bucuresti volumul Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, aparut de curand la Editura Polirom, in traducerea lui Marius-Adrian Hazaparu. Adevarul prezinta programul complet de evenimente.

Donald Trump a laudat pe Twitter un caine-erou talentat care a luat parte la uciderea liderului ISIS (FOTO)

Presedintele american, Donald Trump, a postat marti o postare pe Twitter cu uncaine-erou care a luat parte la uciderea liderului Statului Islamic,Abu Bakr al-Baghdadi. Am declasificat o fotografie a.

Donald Trump, HUIDUIT la un meci de baseball. iNCHIDETI-L! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit la meciul de baseball dintre Washington Nationals si Houston Astros, noteaza The Guardian. Spectatorii au strigat inclusiv Bagati-l la inchisoare!. Cand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )