Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul privind Comertul cu Arme

Antena3 Antena3,
Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul privind Comertul cu Arme

Presedintele Statelor Unite Donald Trump a anuntat vineri ca retrage semnatura americana de pe Tratatul privind comertul cu arme, un text adoptat in 2013 de ONU si menit sa moralizeze comertul international cu. continuă pe Antena3

Trump promite sa retraga SUA din Tratatul privind comertul mondial cu arme

Presedintele american Donald Trump a promis, vineri, sa revoce statutul SUA de tara semnatara a Tratatului privind Comertul cu Arme, afirmand ca va cere Senatului american sa nu ratifice acest pact semnat de predecesorul sau democrat Barack Obama, relateaza Reuters.

SUA se retrag din tratatul privind comertul cu armament conventional, anunta Trump la o adunare NRA

Donald Trump a anuntat vineri ca Statele Unite nu vor ratifica Tratatul privind comertul cu armament, semnat in 2013 de catre predecesorul sau Barack Obama, relateaza Reuters.

SUA: Donald Trump sustine ca nu poate fi demis de Congres

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni ca nu poate fi demis de Congres, argumentand, referindu-se la investigatia privind ingerintele electorale ruse, ca nu a comis niciun delict pasibil de procedura demiterii.

Donald Trump a reluat amenintarile privind inchiderea frontierei cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a reiterat miercuri amenintarile privind inchiderea partiala a frontierei dintre Statele Unite si Mexic si a transmis ca ia in considerare trimiterea mai multor soldati inarmati, relateaza Mediafax citand Reuters.

Netanyahu: Israelul va da noului oras din inaltimile Golan numele lui Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat marti ca noua comunitate infiintata in inaltimile Golan va purta numele presedintelui american Donald Trump, ca semn de multumire pentru recunoasterea de catre SUA a suveranitatii Israelului asupra platoului strategic, transmite Reuters.

O noua localitate din Platoul Golan urmeaza sa poarte numele lui Trump, anunta Netanyahu

Israelul urmeaza sa dea numele lui Donald Trump unei noi localitati in Platoul Golan, pentru a-i multumi presedintelui american caa recunoscut luna trecuta suveranitatea Israelului in aceasta zona strategica, a anuntat marti premierul israelian Benjamin Netanyahu, relateaza Reuters.

Joe Biden raspunde unor ironii ale lui Donald Trump pe tema varstei sale si se apara cu privire la gesturi fata de femei

Democratul Joe Biden a respins vineri ironii ale lui Donald Trump cu privire la varsta sa si si-a cerut scuze pentru faptul ca a deranjat femei prin gesturi de-ale sale, in primul interviu al campaniei sale in vederea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP .

Ce capete incoronate pot participa la opulentul banchet regal in onoarea lui Donald Trump?

Este de asteptat sa fie invitate capete incoronate sa i se alature presedintelui american Donald Trump la un banchet de stat somptuos, dat in cinstea sa. Aproximativ 170 de persoane se vor aduna pentru marea aventura planificata cu meticulozitate in sala de bal a Palatului Buckingham, in iunie. Dar cine din Casa de Windsor ar putea fi rugat sa ajute la delectarea controversatului lider american, Trump?, scrie This is Money, citat de Rador.

Sfidand Congresul, presedintele Donald Trump spune ca se va adresa Curtii Supreme daca democratii incearca demiterea sa

Presedintele Donald Trump a jurat miercuri sa lupte impotriva oricaror eforturi ale democratilor din Congres sa il demita, dupa ancheta procurorului special Robert Mueller, promitand sa se adreseze Curtii Supreme de Justitie, chiar daca Constitutia americana ofera Congresului autoritate completa asupra procesului de demitere, relateaza Reuters.

PE 3-5 IUNIE: Regina Elisabeta il va primi la Palatul Buckingham pe Donald Trump

Regina Elisabeta a Marii Britanii a confirmat ca presedintele american Donald Trump a acceptat invitatia sa de a o vizita la Palatul Buckingham, in perioada 3-5 iunie, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )