Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump a reluat amenintarile privind inchiderea frontierei cu Mexic

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a reluat amenintarile privind inchiderea frontierei cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a reiterat miercuri amenintarile privind inchiderea partiala a frontierei dintre Statele Unite si Mexic si a transmis ca ia in considerare trimiterea mai multor soldati inarmati, relateaza Mediafax citand Reuters. continuă pe Hotnews

SUA: Donald Trump sustine ca nu poate fi demis de Congres

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni ca nu poate fi demis de Congres, argumentand, referindu-se la investigatia privind ingerintele electorale ruse, ca nu a comis niciun delict pasibil de procedura demiterii.

Ce capete incoronate pot participa la opulentul banchet regal in onoarea lui Donald Trump?

Este de asteptat sa fie invitate capete incoronate sa i se alature presedintelui american Donald Trump la un banchet de stat somptuos, dat in cinstea sa. Aproximativ 170 de persoane se vor aduna pentru marea aventura planificata cu meticulozitate in sala de bal a Palatului Buckingham, in iunie. Dar cine din Casa de Windsor ar putea fi rugat sa ajute la delectarea controversatului lider american, Trump?, scrie This is Money, citat de Rador.

Donald Trump acuza Marea Britanie ca l-a SPIONAT

Presedintele american, Donald Trump, acuza Marea Britanie ca l-ar fi spionat in timpul campaniei prezidentiale din 2016, relateaza The Telegraph. Potrivit presedintelui american in spatele dezvaluirilor s-ar.

Sfidand Congresul, presedintele Donald Trump spune ca se va adresa Curtii Supreme daca democratii incearca demiterea sa

Presedintele Donald Trump a jurat miercuri sa lupte impotriva oricaror eforturi ale democratilor din Congres sa il demita, dupa ancheta procurorului special Robert Mueller, promitand sa se adreseze Curtii Supreme de Justitie, chiar daca Constitutia americana ofera Congresului autoritate completa asupra procesului de demitere, relateaza Reuters.

Netanyahu: Israelul va da noului oras din inaltimile Golan numele lui Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat marti ca noua comunitate infiintata in inaltimile Golan va purta numele presedintelui american Donald Trump, ca semn de multumire pentru recunoasterea de catre SUA a suveranitatii Israelului asupra platoului strategic, transmite Reuters.

PE 3-5 IUNIE: Regina Elisabeta il va primi la Palatul Buckingham pe Donald Trump

Regina Elisabeta a Marii Britanii a confirmat ca presedintele american Donald Trump a acceptat invitatia sa de a o vizita la Palatul Buckingham, in perioada 3-5 iunie, scrie Reuters.

Donald Trump va efectua o vizita de stat in Marea Britanie, in iunie

Presedintele american Donald Trump va face o vizita de stat de trei zile in Marea Britanie, de pe 3 pana pe 5 iunie, potrivit unui anunt al Palatului Buckingham, scrie BBC.

Donald Trump si-a AMENINTAT subordonatii cu concedierea. NIMENI nu imi incalca ordinele!

Presedintele american Donald Trump si-a amenintat subordonatii cu concedierea in situatia in care nu ingreuneaza ancheta care-l vizeaza cu privire la o posibila colaborare a sa cu Rusia in timpul campaniei.

Acest muncitor de pe santier a devenit vedeta pe internet. il imita la perfectie pe Donald Trump - VIDEO

Un muncitor pe santier din New York a devenit vedeta pe internet dupa ce a fost filmat imitandu-l la perfectie pe Donald Trump. Peste treimilioane de vizualizari a strans cel mai recent clip al sau, pe.

Sefii a trei mari companii aeriene, scrisoare catre Donald Trump. Liderul de la Casa Alba, rugat sa stopeze ascensiunea Air Italy in SUA

Desi rareori se intalnesc fata in fata, sefii de la American, Delta si United Airlines s-au reunit saptamana trecuta pentru a-l ruga pe presedintele american Donald Trump sa opreasca Air Italy din a mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )