Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump, pe cale sa scoata SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

B1 B1,
Donald Trump, pe cale sa scoata SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Presedintele american, Donald Trump a prevazut marti o reuniune a principalilor sai consilieri economici pentru a discuta despre participarea Statelor Unite ale Americii la Acordul de la Paris privind schimbarile cl. continuă pe B1

Surse: Donald Trump ar fi refuzat o vizita in Romania, DIN CAUZA lui Liviu Dragnea

Presedintele Donald Trump ar fi refuzat sa vina in Romania in luna mai, cand efectueaza o vizita in Europa pentru a participa la reuniunea NATO. Stirea a aparut initial pe DC News,.

Donald Trump, primul mesaj de felicitare pentru alesul Frantei, Emmanuel Macron: Abia astept sa lucrez cu el! (FOTO)

Presedintele republican al SUA, Donald Trump, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute, prin intermediul contului sau de Twitter. Felicitari lui.

Donald Trump l-a felicitat pe Macron pentru victorie si spune ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu acesta

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru castigarea alegerilor prezidentiale franceze si a adaugat faptul ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu el, informeaza Reuters.

Donald Trump ii va inarma pe kurzii care lupta cu jihadistii ISIS in Siria

Presedintele american, Donald Trump, a autorizat inarmarea luptatorilor kurzi din Siria atat cat este necesar pentru a asigura o victorie clara in preconizatul asalt pentru.

Donald Trump denunta ocuparea de catre Rusia a Abhaziei si Osetia de Sud prin semnarea unui act prin care suspenda orice finantare a acestor doua regiuni

Donald Trump a semnat un act legislativ care denunta ocuparea de catre Rusia a regiunilor Abhazia si Osetia de Sud din Georgia si suspenda orice finantare catre acestea, potrivit unui comunicat de presa transmis de Casa Alba, relateazaLos Angeles TimessiRadioFreeEurope.

Barack Obama, semnal de alarma pentru Donald Trump! in legatura cu ce il avertizeaza Obama pe liderul american

Barack Obama l-a avertizat personal pe republicanul Donald Trump pentru a nu-l numi in pozitia de consilier pentru securitate nationala la Casa Alba pe Michael Flynn, care si-a dat demisia dupa mai putin de.

Cum arata presedintele american, Donald Trump, in anii 70 - FOTO in articol

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, si-a inceput cariera in afaceri la inceputul anilor70, cu sprijinul financiar al tatalui sau. Investind in imobiliare, s-a.

Macron i-a spus lui Trump ca va apara Acordul de la Paris privind combaterea schimbarii climatice

Presedintele-ales al Frantei, Emmanuel Macron, si-a anuntat viitorul omolog american Donald Trump, intr-o discutie telefonica purtata luni, ca va apara Acordul de la Paris privind combaterea schimbarii climatice, a declarat purtatoarea sa de cuvant, citata de Reuters.

Tensiuni intre Donald Trump si consilierul acestuia pe securitate, H. R. McMaster

Una din cele mai frecvente si intemeiate critice ce i se aduc presedintelui Trump este incapacitatea acestuia de a coopta in cadrul administratiei sale un grup de profesionisti veritabili, oameni cu experienta in detaliile guvernarii.

Mesajul lui Donald Trump pentru noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic Theresa May l-a felicitat calduros pe Emmanuel Macron, care a castigat duminica alegerile prezidentiale din Franta, a anuntat un purtator de cuvant al cabinetului Regatului Unit,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2449 seconds )