Libnet.ro
UNICEF

16:45

Donald Trump doreste amanarea Jocurilor Olimpice pentru anul viitor

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump doreste amanarea Jocurilor Olimpice pentru anul viitor

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca organizatorii ar trebui sa ia in calcul amanarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo cu un an, in contextul pandemiei de coronavirus, el precizand ca evenimentul nu ar fi la fel fara spectatori, cum probabil s-ar desfasura in aceasta vara, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump a decis sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

Donald Trump, decizie oficiala! Ce se intampla in Irak si in Iran

Donald Trump a luat acum o noua decizie! Presedintele Statelor Unite ale Americii a anuntat masurile care vor fi luate in cazul Irakului si al Iranului. Ce declaratii face secretarul Apararii in acest sens? Donald Trump, decizie de ultim moment pentru Pentagon Presedintele Statelor Unite ale Americii a oferit Departamentului Apararii autoritatea de a riposta .

Donald Trump, pasibil de coronavirus: de ce refuza sa se testeze sau sa intre in carantina

In urma cu mai putin de 24 de ore, trei persoane din anturajul lui Donald Trump au intrat in carantina pentru prevenirea raspandirii coronavirus. Presedintele SUA refuza sa ia orice masura. De cand a preluat pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump si-a manifestat de multe ori inconstienta, pe multe subiecte. Pe .

Donald Trump este dispus sa isi faca testul de coronavirus, dar afirma ca se simte foarte bine

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat pregatit, marti, sa isi faca analiza pentru depistarea coronavirusului, dar a dat asigurari sa se simte foarte bine, in contextul in care trei politicieni cu care a avut contacte s-au autoizolat.

Donald Trump e in pericol, dupa ce s-a intalnit cu un brazilian care avea coronavirus

Seful serviciului de presa al lui Jair Bolsonaro, care a stat alaturi de presedintele american Donald Trump weekendul trecut in timpul vizitei presedintelui brazilian in SUA, este purtator al coronavirusului, a anuntat joi presa braziliana.

Donald Trump autorizeaza Pentagonul sa riposteze dupa atacul cu rachete din Irak

Presedintele SUA, Donald Trump, a autorizat Departamentul Apararii sa riposteze la atacul cu rachete care a vizat miercuri seara o baza militara din Bagdad, atac atribuit unor grupuri islamiste pro-iraniene.

AGENTIILE DE PRESA: Actiunile si preturile petrolului scad la nivel mondial, in urma interzicerii de catre Donald Trump a intrarii in SUA a calatorilor veniti din Europa

Actiunile si preturile petrolului sunt in scadere la nivel mondial, joi, in urma deciziei presedintelui american Donald Trump de a interzice accesul in Statele Unite a calatorilor din Europa, transmite Reuters.

Donald Trump suspenda toate zborurile din Europa catre SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, suspenda toate intrarile persoanelor din tarile europene in SUA - cu exceptia Regatului Unit - timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

Alerta la Casa Alba. Donald Trump, in pericol de a contracta noul coronavirus

Doua persoane care s-au aflat in ultima perioada in apropierea presedintelui Donald Trump, au avut contact direct cu un purtator al noului virus 2019-nCoV. Cei doi sunt membri republicani ai Congresului.

PENTRU ANUL IN CURS Brandul de cafea Meron previzioneaza o cifra de afaceri de 4 milioane euro

Afacerea si-a dublat valoarea in ultimii doi ani, de la 1,2 milioane euro, cifra de afaceri din 2018, la 2,5 milioane euro, la sfarsitul anului trecut * Meron vizeaza extinderea pe plan international Meron, unul dintre brandurile din industria cafelei de specialitate din tara noastra, previzioneaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 4 milioane euro. Obiectivul de crestere cu 60% fata de valoarea anului 2019 se bazeaza pe planuri ambitioase de extindere atat la nivel national, cat si international. Pe parcursul lui 2020, brandul isi propune sa deschida opt noi locatii in tara - in Targu Mures, Cluj-Napoca, Brasov, Bistrita, Bucuresti si Sibiu, prima din acest an fiind la Targu Mures.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )