Libnet.ro
UNICEF

06:15

Donald Trump, invitat sa se apere in Camera Reprezentantilor in ancheta care ar putea duce la demiterea sa

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, invitat sa se apere in Camera Reprezentantilor in ancheta care ar putea duce la demiterea sa

Camera Reprezentantilor l-a invitat pe presedintele SUA, Donald Trump, sa isi prezinte pe 4 decembrie argumentele de aparare in cadrul anchetei care ar putea conduce la initierea procedurii demiterii, afirma surse citate de agentia de presa Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump decoreaza cainele care a participat in operatiunea impotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump l-a prezentat la Casa Aba pe Conan, probabil cel mai celebru caine din lume! al armatei americane care a participat la raidul care a condus in octombrie, in Siria, la moartea liderului gruparii jihadiste Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Donald Trump l-a decorat pe cainele Conan, eroul operatiunii impotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi

Donald Trump l-a decorat luni pe cainele care l-a alergat in tunel pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, oferindu-i o medalie si o placa pentru rolul sau in eliminarea celui mai cautat terorist din lume pana acum o luna.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Donald Trump transformat in Sandu Ciorba e videoul care scoate Soarele din nori

Sandu Ciorba s-a bucurat de un succes moderat pe internetul romanesc. Dar Donald Trump l-ar putea face vedeta internationala. Totul multumita tehnologiei deepfake. Fenomenul deepfake a distrus.

Donald Trump l-a primit la Casa Alba pe Boiko Borisov: despre ce au discutat cei doi lideri

Premierul bulgar Boiko Borisov a fost primit luni, la Casa Alba, de catre Donald Trump, cei doi discutand despre proiectul centralei nucleare Belene, cooperarea in domeniul militar si securitatea la Marea Neagra.

Donald Trump, decizie neasteptata: Cine va fi noul comandant al Marinei militare americane

Trump il va nominaliza pe ambasadorul american in Norvegia pentru functia de comandant al Marinei militare americane. Presedintele american Donald Trump a transmis pe Twitter ca-l va nominaliza pe actualul.

Cainele-erou din misiunea pentru uciderea lui al-Baghdadi, decorat la Casa Alba. Trump: Conan este magnific (VIDEO)

Conan, cainele care a participat la raidul asupra liderului gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost decorat de Donald Trump. Dupa anuntul despre moartea celui mai cautat jihadist din lume, Conan a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )