Libnet.ro
UNICEF

10:15

Donald Trump transformat in Sandu Ciorba e videoul care scoate Soarele din nori

Playtech Playtech,
Donald Trump transformat in Sandu Ciorba e videoul care scoate Soarele din nori

Sandu Ciorba s-a bucurat de un succes moderat pe internetul romanesc. Dar Donald Trump l-ar putea face vedeta internationala. Totul multumita tehnologiei deepfake. Fenomenul deepfake a distrus. continuă pe Playtech

Donald Trump justifica rolul lui Rudy Giuliani in scandalul ucrainean

Donald Trump a depus eforturi vineri sa justifice recurgerea la serviciile avocatului sau personal Rudy Giuliani in Ucraina, un lucru de care parlamentarii insarcinati cu ancheta in vederea unei destituiri a presedintelui sunt foarte interesati, relateaza Reuters.

Donald Trump, decizie neasteptata: Cine va fi noul comandant al Marinei militare americane

Trump il va nominaliza pe ambasadorul american in Norvegia pentru functia de comandant al Marinei militare americane. Presedintele american Donald Trump a transmis pe Twitter ca-l va nominaliza pe actualul.

Donald Trump: Daca nu eram eu, Hong Kong ar fi fost spulberat in 14 minute

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari vineri ca armata chineza nu a intervenit pentru a reprima manifestatiile in favoarea democratiei in teritoriul chinez semiautonom Hong Kong numai pentru ca el i-a cerut acest lucru omologului sau chinez Xi Jinping, relateaza AFP.

Donald Trump, acuzatii grave la adresa guvernului iranian. Cel putin 106 de morti, in protestele violente

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat joi dupa ce autoritatile de la Teheran au restrictionat accesul la internet in contextul unor proteste de amploare in Iran. Cel putin 106 iranieni au fost ucisi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )