Libnet.ro
UNICEF

20:45

Donald Trump isi doneaza salariul pentru lupta anti-coronavirus: Un cec de 100.000 de dolari, directionat catre departamentul american de sanatate publica (FOTO)

B1 B1,
Donald Trump isi doneaza salariul pentru lupta anti-coronavirus: Un cec de 100.000 de dolari, directionat catre departamentul american de sanatate publica (FOTO)

Donald Trump, presedintele SUA, si-a donat salariul aferent celui de-al patrulea trimestru catre departamentul american de sanatate publica HHS) pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Stephanie Grisham,. continuă pe B1

Trump doneaza salariul pe trei luni pentru coronavirus. Ce valoare are cec-ul trimis catre Departamentul de Sanatate

Dupa ce a fost aspru judecat pentru faptul ca a numit noul coronavirus o farsa, presedintele american Donald Trump si-a donat salariul pe trei luni pentru a sprijini eforturile de preventie si combatere a virusului.

Barbra Streisand, editorial dur la adresa lui Donald Trump: El insusi este o arma de distrugere in masa. E atat de ignorant incat aproape a inceput un razboi

Barbra Streisand a publicat un editorialin care il critica dur pe Donald Trump si administratia sa prezidentiala, spunand ca liderul american incearca sa distruga pilonii democratiei.

Donald Trump, despre propriile masuri anti-coronavirus: Am salvat multe vieti

Donald Trump exulta dupa decizia de a le interzice intrarea in SUA tuturor non-americanilor care au vizitat China in ultimele 14 zile. Presedintele american sustine ca hotararea sa a salvat multe vieti s.

Donald Trump a numit epidemia de coronavirus o farsa, desi a ucis aproape 3.000 de oameni pe tot globul

Donald Trump a catalogat epidemia de coronavirus drept o farsa, in ciuda faptului ca a omorat mai mult de 2. 900 de oameni pe tot globul, printre care si un american din statul Washington.

Facebook isi regandeste planurile pentru moneda digitala

Facebook isi regandeste planurile pentru moneda digitala, dupa ce s-a lovit de rezistenta autoritatilor de reglementare, anunta BBC. Compania analizeaza acum un sistem cu versiuni digitale ale valutelor consacrate, inclusiv dolarul si euro, potrivit Bloomberg si site-ul tehnologic The Information.

Campania de miliarde de dolari pentru realegerea lui Donald Trump: cum se duce un razboi informational

Campania de realegere a lui Trump, aflata sub conducerea lui Brad Parscale, cel considerat geniul digital care l-a adus pe presedintele american la Casa Alba in 2016, se anunta a fi cea mai puternica campanie de dezinformare din istoria SUA, relateaza The Atlantic.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )