Libnet.ro
UNICEF

13:00

DONALD TRUMP: Mike Pompeo a obtinut acordul pentru publicarea transcriptului convorbirii cu presedintele Zelenski

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Mike Pompeo a obtinut acordul pentru publicarea transcriptului convorbirii cu presedintele Zelenski

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, a obtinut acordul Ucrainei pentru publicarea transcriptului convorbirii telefonice din 25 iulie dintre presedintele Donald Trump si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit unei postari pe Twitter a lui Trump. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina-gate. Secretarul de Stat Pompeo a obtinut acordul Keivului pentru publicarea transcriptului convorbirii telefonice Trump-Zelenski

Secretarul de Stat al Statelor Unite Mike Pompeo a obtinut acordul Ucrainei pentru publicarea transcriptului convorbirii telefonice din 25 iulie dintre presedintele Donald Trump si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit unei postari pe Twitter a lui Trump.

Donald Trump va semna un acord pentru suplimentarea trupelor americane din Polonia

Presedintele SUA Donald Trump va semna impreuna cu omologul sau polonez Andrzej Duda un acord care vizeaza consolidarea cooperarii militare si suplimentarea trupelor americane din Polonia. Acordul va fi semnat.

MIKE POMPEO: SUA vor sa evite razboiul cu Iranul

Statele Unite doresc sa evite razboiul cu Iranul, iar trupele suplimentare care vor fi desfasurate in regiunea Golfului vor fi pentru descurajare si aparare, a declarat duminica secretarul de Statt Mike Pompeo, transmite Reuters.

Nancy Pelosi a anuntat in mod oficial demararea unei anchete pentru demiterea lui Donald Trump Acesta spune ca este vorba de hartuire prezidentiala

Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, a anuntat in mod oficial demararea unei anchete care ar putea avea drept rezultat initierea procedurii de demitere a presedintelui Donald Trump, anunta Reuters si AFP. Donald Trump a anuntat marti ca a autorizat publicarea conversatiei pe care a avut-o cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Donald Trump denunta un act de hartuire prezidentiala.

Mike Pompeo va avea saptamana aceasta o intrevedere cu Serghei Lavrov

Secretarul american de Stat, Mike Pompeo, va avea vineri o intrevedere cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in contextul sesiunii anuale a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a anuntat duminica Departamentul american de Stat, scrie Mediafax, citand France 24.

Donald Trump a autorizat publicarea discutiei clasificate cu presedintele Ucrainei pentru a-si dovedi nevinovatia in cazul scandalului din jurul fiului lui Joe Biden

Donald Trump a anuntat marti, pe Twitter, autorizarea publicarii conversatiei avute cu presedintele ucrainean Volodymyr Zelensky cu privire la fiul lui Joe Biden. in momentul de fata sunt la Natiunile Unite.

ingrijorare in Ucraina, prinsa intre Donald Trump si democrati Ce se stie despre noul scandal de la Washington si afacerile fiului lui Biden la Kiev

In centrul unei noi furtuni politice intre presedintele american Donald Trump si opozitia democrata, Ucraina incearca sa mentina linia corecta, cu teama de a pierde sustinerea aliatului sau esential in fata Rusiei, scrie AFP. Trump autorizeaza publicarea conversatiei telefonice cu presedintele ucrainean .

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis.

Democrata Nancy Pelosi a anuntat in mod oficial demararea unei anchete pentru demiterea lui Donald Trump! Acuzatii grave la adresa presedintelui SUA

Demararea unei anchete care ar putea duce la initierea procedurii de demitere a presedintelui SUA, Donald Trump, a fost anuntata de Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, potrivit agentiilor.

Donald Trump o ironizeaza pe adolescenta Greta Thunberg, care a pledat la ONU pentru CLIMA (VIDEO)

Donald Trump a ironizat-o pe adolescenta Greta Thunberg, activista devenita cunoscuta in intreaga lume dupa mesajul transmis la ONU imopotriva schimbarilor climatice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )