Libnet.ro
UNICEF

14:45

Donald Trump pregateste terenul pentru o eventuala infrangere: in cele din urma, fie va functiona, fie imi voi lua lungi, bune vacante

B1 B1,
Donald Trump pregateste terenul pentru o eventuala infrangere: in cele din urma, fie va functiona, fie imi voi lua lungi, bune vacante

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri in fata lui Hillary Clinton, in alegerile. continuă pe B1

Donald Trump pregateste terenul pentru o eventuala infrangere: in cele din urma, fie va functiona, fie imi voi lua lungi vacante

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri in fata lui Hillary Clinton, in alegerile.

Ce va face Donald Trump daca pierde alegerile prezidentiale. Fie va functiona, fie imi voi lua...

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in scadere in sondajele de opinie, a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump il acuza pe Barack Obama de crearea gruparii jihadiste Statul Islamic VIDEO

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, l-a acuzat miercuri seara pe presedintele american Barack Obama ca ar fi creatorul gruparii jihadiste Statul Islamic, iar pe rivala sa democrata ca ar fi cofondatoare a acestei grupari, releva AFP.

Donald Trump: Obama este fondatorul ISIS, iar drept cofondatoare este aceasta sucita Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, l-a acuzat pe Barack Obama ca ar fi fondatorul gruparii teroriste ISIS, iar Hillary Clinton ar fi cofondatoarea. El este fondatorul.

SUA: Donald Trump, criticat dur de 50 de republicani care au lucrat in Departamentul de Stat si in Departamentul Apararii

Cincizeci de membri ai Partidului Republican, care au lucrat pentru Departamentul de Stat sau Departamentul Apararii, l-au criticat dur pe candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, pe care il considera cel mai periculos presedinte din istoria tarii.

Alegeri SUA 2016. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Alegeri SUA. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare.

Sanatatea mintala a lui Donald Trump pusa sub semnul intrebarii: O petitie online cere examinarea psihiatrica a candidatului republican

O petitie online pentru examinarea psihiatrica a lui Donald Trump a stans deja 22. 000 de semnaturi. Cererea a fost initiata de Karen Bass, reprezentata statului California in Congresul.

O democrata vrea sa il trimita pe Donald Trump la psihiatru

De mai multe saptamani o dezbatere daca Donald Trump ar avea sau nu capacitatile mentale pentru a guverna atrage opinii pro si contra in SUA, cu cateva luni inainte de alegerile.

Alegeri prezidentiale SUA: Donald Trump continua atacurile la adresa contracandidatei sale, Hillary Clinton

Candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a facut noi declaratii la adresa lui Hillary Clinton, reprezentanta Partidului Democrat. Astfel, el a parut sa le recomande persoanelor care sustin al II-lea Amendament din Constitutia americana, care se refera la accesul la arme de foc, sa recurga la violenta impotriva contracandidatei sale.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )