Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai . continuă pe Wall-Street Ro

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jared Kushner, relateaza News. ro citand AFP.

VIDEO Donald Trump pare sa il impinga pe premierul din Muntenegru, la summitul NATO

Presedintele Donald Trump pare sa il impinga pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovic, la summitul NATO de la Bruxelles, in incercarea de a ajunge in fata unui grup de lideri ai Aliantei, scrie CNN.

Donald Trump, in primul sau discurs la NATO: Terorismul trebuie oprit sau oroarea de la Manchester se va repeta

Donald Trump a anuntat,joi, in primul sau discurs la NATO,caa ordonat Departamentului de Justitie sa lanseze o ancheta pentru a identifica sursa scurgerilor de informatii din ancheta.

Controverse privind prima vizita externa a lui Donald Trump: Actiunile din jurul vizitelor sale ar arata comportament discriminatoriu la adresa femeilor

Donald Trump efectueaza in aceasta perioada primul turneu extern de la investirea in functia de presedinte al Statelor Unite. Dar in loc ca toata lumea sa se focuseze pe mesajele transmise.

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump s-a intors la Washington, unde scandalul legat de Rusia ii loveste cercul de apropiati

Dupa ce si-a petrecut mai bine de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a intors sambata seara la Casa Alba, unde criza provocata de ancheta privind legaturile echipei sale de campanie cu Rusia se adanceste.

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

Detalii incredibile despre discutii pe care ginerele lui Donald Trump le avea cu Rusia: Se dorea crearea unei linii secrete de comunicatii Washington-Moscova

Jared Kushner, sotul fiice lui Donald Trump, Ivanka, si consilier apropriat al presedintelui american, a ajuns in atentia FBI pentru mai multe intalniri secrete pe care le-a avut cu ambasadorul.

FBI il investigheaza pe ginerele lui Donald Trump pentru relatiile cu Rusia

Jared Kushner, ginerele presedintelui american Donald Trump, se afla in atentia Biroului Federal de Investigatii FBI) in cadrul anchetei asupra relatiilor anturajului prezidential cu Rusia, au afirmat joi cotidianul Washington Post si televiziunea NBC, citate de Reuters si AFP.

VIDEO Divergentele legate de Rusia marcheaza prima intalnire dintre Donald Trump si liderii Europeni / Tusk: Nu sunt 100% sigur ca avem o pozitie comuna in privinta Moscovei

Divergentele dintre Bruxelles si Washington in ceea ce priveste Rusia si chestiunea comertului international au marcat joi prima intalnire, foarte asteptata, dintre presedintele american Donald Trump si cei mai inalti lideri ai UE, scrie AFP. Klaus Iohannis, prezent si el la Bruxelles, a subliniat ca Romania isi doreste, in privinta Rusiei, o abordare unitara la nivelul UE.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )