Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump s-a uitat la The Joker. (SPOILER) Cel mai mult i-a placut cand a murit Robert De Niro

B1 B1,
Donald Trump s-a uitat la The Joker. (SPOILER) Cel mai mult i-a placut cand a murit Robert De Niro

Presedintele american Donald Trump si-a petrecut duminica uitandu-se la blockbuster The Joker, impreuna cu familia, cu mai multi prieteni si mai membrii ai staff-ului sau, potrivit unor surse CNN, care. continuă pe B1

Donald Trump, EXTAZIAT de filmul JOKER! Este iNCANTAT ca iI MOARE CRITICUL, Robert de Niro!

Presedintele Americii a vizionat recent filmul Joker, declarandu-se incantat mai ales de partea ca la final este ucis personajul jucat de Robert de Niro, un vehement critic al lui Donald Trump, potrivit.

Donald Trump si-a petrecut sambata seara cu Joker. Surse spun ca presedintele a fost incantat de filmul in care personajul lui Robert de Niro moare la final

Toamna cinematografica a fost dominata de marele succes de box office, filmul Joker regizat de Todd Phillips. Marea productie nu a fost ratata nici de presedintele Donald Trump care, potrivit unor surse din presa americana, a organizat sambata seara o vizionare in sala de cinema din Casa Alba, la care au fost invitati prieteni si angajati ai administratiei.

Donald Trump, comparat cu controversatul presedinte Richard Nixon

Presedintele Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a acentuat duminica o comparatie nefavorabila intre presedintele Donald Trump si fostul presedinte Richard Nixon, afirmand ca acestuia din urma cel putin i-a pasat suficient de tara pentru a demisiona inainte sa fie judecat pentru a fi demis, transmite Reuters.

Donald Trump cere liderului nord-coreean Kim Jong-Un sa grabeasca acordul cu SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut duminica, printr-un mesaj adresat pe reteaua sociala Twitter, liderului nord-coreean Kim Jong-Un, sa actioneze rapid pentru a ajunge la un acord cu Statele Unite.

Donald Trump a gratiat doi militari acuzati de crime de razboi

Presedintele american Donald Trump a decis gratierea a doi militari acuzati de crime de razboi si i-a redat gradul unui al treilea, ignorand astfel sfaturile oferite de Pentagon, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

Roger Stone, colaborator al lui Donald Trump, gasit vinovat pentru sapte capete de acuzare

Fostul consilier al presedintelui Donald Trump, Roger Stone, care a lucrat in anul 2016 pentru campania candidatului republican, a fost gasit vineri vinovat de un judecator federal american pentru sapte capete de acuzare intr-un dosar deschis in cadrul anchetei privind presupusa ingerinta ruseasca in scrutinul prezidential din SUA, scrie Agerpress, citand Reuters, DPA si EFE.

Donald Trump va participa la summitul NATO. intalnire cu regina Elisabeta a II-a

Presedintele SUA Donald Trump se va deplasa la inceputul lunii decembrie la Londra pentru a particip.

Casa Alba a publicat o a doua stenograma a discutiei telefonice dintre Donald Trump si presedintele Ucrainei. Ce au discutat cei doi presedinti(FOTO)

Casa Alba a publicat, vineri, o noua stenograma a unei prime discutii telefonice dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau ucrainean, Volodymyr Zelensky, discutie ce a avut loc pe de pe data de .

Donald Trump participa la summitul NATO de la Londra

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa efectueze la inceputul lui decembrie o vizita a Londra, pentru a participa la summitul NATO, si va fi primit de catre regina Elizabeth a II-a la Palatul Buckingham, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP.

Donald Trump si-a gasit nasul! Bloomberg investeste 100 de milioane de dolari pentru a-l opri pe Trump sa castige un al doilea mandat

Michael Bloomberg, fost primar al New Yorkului, nu a decis inca daca va candida la alegerile prezidentiale din SUA, dar a lansat vineri o campanie de publicitate online anti-Trump, in valoarea de 100 de milioane de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )