Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Chinei, XI Jinping, a sosit in Statele Unite pentru prima vizita oficiala din mandatul lui Donald Trump

B1 B1,
Presedintele Chinei, XI Jinping, a sosit in Statele Unite pentru prima vizita oficiala din mandatul lui Donald Trump

Joi, presedintele Statelor Unite Donald Trump l-a primit la resedinta sa din Floridape presedintele Chinei Xi Jinping. Aceasta este una dintre cele mai asteptate vizite la nivel mondial din acest an datorita. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al Statului Islamic: Statele Unite sunt conduse de un idiot!

Statele Unite se ineaca si sunt conduse de un idiot, este de parere purtatorul de cuvant al organizatiei teroriste Statul Islamic. Este prima remarca oficiala a gruparii de la investirea in functie a noului lider de la Casa Alba, relateaza Reuters.

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad: Statele Unite, Israelul si UE sustin teroristii implicati in conflictul din Siria

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a acuzat Statele Unite ale Americii, Israelul si Uniunea Europeana de sustinerea teroristilor implicati in razboiul civil sirian, subliniind ca singura optiune pe care o are este victoria.

Statele Unite se pregatesc de razboi: Donald Trump a spus congressmanilor americani ca ia in considerare o actiune militara in Siria ca urmare a atacului chimic comis de Assad

Statele Unite nu exclud un raspuns militar ca urmare a atacului chimic comis marti de regimul sirian condus de Bashar Al-Assad care dus la moartea a peste 100 de civili, printre care foarte multi copii, a afirmat.

Coreea de Nord lanseaza o racheta balistica, cu o zi inainte de summitul dintre Trump si presedintele Chinei

Miercuri, Coreea de Nord a lansat o racheta balistica de pe coasta de est a tarii in Marea Japoniei, la cateva ore inaitne de intalnirea dintre liderii Statelor Unite si Chinei, care printre alte subiecte, vor discuta si despre programul de inarmare al Phenianului, relataza Reuters.

Statele Unite forteaza China sa ia masuri in privinta Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat duminica ca este dispus sa actioneze singur pentru a pune capat programului nuclear al Coreei de Nord daca Chima nu vrea sa actioneze. De asemenea, acesta a mai atras atentia ca se poate folosi de comert pentru a se asigura ca Beijing-ul coopereaza in aceasta chestiune, relateaza Reuters.

Statele Unite nu vor mai finanta o agentie ONU care promoveaza planificarea familiala

Administratia Trump isi retrage sprijinul financiar acordat Fondului ONU pentru Populatie UNFPA), acuzand aceasta organizatie ca sustine programele de avorturi coercitive si sterilizari involuntare promovate de Guvernul chinez, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )