Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump promite distrugerea retelei teroriste Stat Islamic

Antena3 Antena3,
Donald Trump promite distrugerea retelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite si natiunile aliate vor distruge reteaua terorista Stat Islamic si vor apara lumea civilizata, afirma presedintele american, Donald Trump, citat de cotidianul USA. continuă pe Antena3

Seful diplomatiei ungare, Peter Szijjarto: NATO ar trebui sa joace un rol in lupta impotriva Stat Islamic

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat, marti, ca NATO ar trebui sa joace un rol in lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic.

Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe: NATO ar trebui sa joace un rol in lupta impotriva Stat Islamic

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca NATO ar trebui sa joace un rol in lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic. Cea mai de succes alianta militara din lume din.

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta cu noi atentate in Europa si SUA si-l numesc idiot pe Donald Trump

Reteaua terorista Stat Islamic a lansat, marti, un apel la comiterea de atentate in Uniunea Europeana, in Statele Unite si Rusia, numindu-l idiot pe presedintele american, Donald Trump.

Prima declaratie a Statului Islamic despre Donald Trump, dupa alegerile din America: SUA sunt conduse de un idiot

Gruparea jihadista Stat Islamic a facut marti prima referire al noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, afirmand ca America este condusa de un idiot, potrivit Reuters.

SUA sunt conduse de un idiot: Statul Islamic, LOVITURA pentru Donald Trump

In contextul in care Donald Trump si-a sustinut mereu lupta impotriva terorismului, liderii gruparii jihadiste Statul Islamic au transmis un mesaj prin intermediul unei inregistrari, prin.

Sase persoane au fost retinute, in Sankt Petersburg, fiind suspectate ca ar fi desfasurat activitati de recrutare pentru gruparea Stat Islamic

Sase persoane au fost retinute in metropola Sankt Petersburg, fiind suspectate ca ar fi desfasurat activitati de recrutare pentru Stat Islamic SI) si sprijinirea unor actiuni teroriste, au declarat miercuri anchetatorii rusi.

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta cu noi atentate in Europa si SUA

Reteaua terorista Stat Islamic a lansat, marti, un apel la comiterea de atentate in Uniunea Europeana, in Statele Unite si Rusia, numindu-l idiot pe presedintele american, Donald.

Donald Trump ar putea veni in Romania, la sfarsitul lunii mai. Chirieac: SUA isi manifesta fara echivoc interesul pentru tara noastra

Presedinte SUA, Donald Trump, ar putea vizita Romania peste cateva saptamani, scriu jurnalistii de la dcnews. ro, care citeaza surse de la Washington. Potrivit surselor citate, Donald Trump ar.

Donald Trump felicita UE pentru ca a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, intr-un interviu publicat duminica de Financial Times, scrie Agerpres. 'Ma gandeam, cand s-a intamplat asta, ca alte tari vor urma, dar cred intr-adevar ca UE este pe cale sa se regrupeze', a declarat Donald Trump.

Donald Trump, dupa prezumtivul atac cu arme chimice din Siria: Atitudinea mea fata de Bashar al-Assad s-a schimbat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat miercuri ca si-a schimbat atitudinea fata de liderul sirian Bashar al-Assad, dupa prezumtivul atac chimic din Siria, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )