Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump se va vaccina anti-COVID-19: Cand va primi vaccinul presedintele american in exercitiu

B1 B1,
Donald Trump se va vaccina anti-COVID-19: Cand va primi vaccinul presedintele american in exercitiu

Presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, se va vaccina impotriva noului coronavirus, a anuntat purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Kayleigh McEnany, citata de Reuters. Acest lucru ar urma sa se. continuă pe B1

Donald Trump a anuntat cand se va vaccina impotriva COVID-19

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, ii incurajeaza pe americani sa se vaccineze .

Donald Trump se va vaccina impotriva COVID-19 de indata ce va avea acordul echipei sale medicale

Presedintele SUA Donald Trump ii va incuraja absolut pe americani sa se vaccineze impotriva COVID-19 si va fi el insusi vaccinat de indata ce echipa sa medicala va stabili care este cel mai bun vaccin, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Kayleigh McEnany.

Donald Trump sustine in continuare ca e castigatorul alegerilor din SUA. Am castigat cu o majoritate covarsitoare!

Donald Trump, presedintele american in exercitiu, nu accepta nici acum rezultatele obtinute in urma alegerilor prezidentiale de pe3 noiembrie, castigate de Joe Biden. Cu doua zile inainte de reuniunea electorilor care vor desemna viitorul presedinte al Statelor Unite, Trump sustine pe Twitter ca el este de fapt invingatorul.

Donald Trump a anuntat pe Twitter demisia procurorului general al SUA William Barr

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a anuntat luni pe Twitter demisia secretarului general al justitiei William Barr, care devine efectiva pe 23 decembrie.

Donald Trump a reluat avertismentul ca va respinge prin veto proiectul de buget al apararii

Presedintele american Donald Trump a reluat, duminica, avertismentul ca va respinge prin veto proiectul de buget al apararii, creand conditiile pentru un conflict major cu parlamentarii americani, intr-un moment in care acestia incearca sa ajunga la un compromis in privinta programului de ajutoare pentru cei afectati de pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

SUA: Donald Trump isi confirma intentia de a recurge la veto impotriva bugetului apararii

Presedintele american in exercitiu Donald Trump si-a confirmat astazi intentia de a recurge la veto impotriva bugetului apararii, adoptat vineri de Congres.

Donald Trump: Am castigat alegerile cu o majoritate covarsitoare

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA) in exercitiu, Donald Trump, sustine in continuare ca a castigat alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, cu doua zile inainte de reuniunea electorilor care.

Lui Donald Trump i s-ar putea inchide contul de Twitter, dupa ce a ramas fara scaunul de la Casa Alba

Donald Trump, mare fan al retelei sociale Twitter, ar putea ramane fara cont, informeaza The Independent. Functia de presedinte ii mentine inca activa pagina, noteaza sursa.

Deepfake cu Donald Trump: cum l-au parodiatcreatorii serialului South Park intr-o poveste cu reni VIDEO

Donald Trump a fost parodiat cu ajutorul deepfake de creatorii serialului South Park, liderul republican fiind ironizat, intr-un clip devenit viral, pe tema acuzatiilor de frauda electorala pe care le formuleaza ori de cate ori are ocazia.

Proteste violente in SUA. Zeci de persoane au fost ranite in urma ciocnirii sustinatorilor lui Donald Trump cu contramanifestantii

Mai multe persoane au fost ranite, sambata noapte, in timpul unor proteste care au degenerat, in centrul orasului Washington, SUA. Ciocnirile s-au produs intre sustinatoriiilui Donald Trump, care au.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )