Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump vrea sa consolideze industria carbunelui

Adevărul Adevărul,
Donald Trump vrea sa consolideze industria carbunelui

Guvernul Trump a anuntat un nou proiect de reglementare menit sa mentina in viata sute de centrale pe carbune, a caror inchiderea voia sa o grabeasca fostul presedinte Barack Obama, in vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera in Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donald Trump vrea sa consolideze indistria carbunelui

Guvernul Trump a anuntat un nou proiect de reglementare menit sa mentina in viata sute de centrale pe carbune, a caror inchiderea voia sa o grabeasca fostul presedinte Barack Obama, in vederea reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera in Statele Unite, relateaza AFP.

Trump vrea ca rezultatele companiilor listate sa fie raportate semestrial

Liderul de la Casa Alba s-a adresat, in acest sens, autoritatii pietei de capital din SUA Presedintele SUA, Donald Trump, i-a cerut Comisiei pentru Valori Mobiliare si Burse din SUA SEC) sa analizeze impactul pe care l-ar avea introducerea raportarilor financiare semestriale, in cazul companiilor listate la bursele americane, nu in fiecare trimestru, asa cum se intampla in prezent.

Trump vrea sa relaxeze mediul de afaceri: rezultatele financiare ale firmelor vor fi publicate mai rar

Presedintele SUA, Donald Trump, a cerut Autoritatii de supraveghere a pietelor financiare americane Securities and Exchange Commission SEC) sa examineze impactul pe care l-ar avea posibilitatea ca firmele sa-si publice rezultatele odata la sase luni in loc de odata pe trimestru.

Donald Trump, tot mai aproape de DEZASTRU! Dubla LOVITURA judiciara incasata de presedintele SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a primit o dubla lovitura judiciara! Fostul sau avocat, Michael Cohen, l-a implicat in mod personal in fata unui judecator, iar fostul sau sef de campanie, Paul.

Donald Trump, tot mai aproape de DEZASTRU! Dubla LOVITURA judiciara incasata in aceeasi zi de presedintele SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a primit o dubla lovitura judiciara! Fostul sau avocat, Michael Cohen, l-a implicat in mod personal in fata unui judecator, iar fostul sau sef de campanie, Paul.

Fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, isi recunoaste vinovatia in fata unei instante

Michael Cohen, fostul avocat personal al lui Donald Trump, a recunoscut marti ca a facut plati pentru a influenta alegerile din 2016, informeaza Reuters. Cohen s-a declarat vinovat in fata unei instante,.

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, admite ncalcarea legii privind finantarea campaniilor electorale

Michael Cohen, fostul avocat al presedintelui american Donald Trump, a pledat vinovat intr-un tribunal din Manhattan pentru incalcarea legilor privind finantarea campaniilor electorale, informeaza postul BBC.

Donald Trump acuza China de implicare in alegerile americane

Administratia Donald Trump a acuzat in weekend China de ingerinta in alegerile din SUA, intr-un moment in care presedintele american isi inmulteste invectivele impotriva anchetei privind suspiciunile de.

Donald Trump va participa la defilarea de la Paris

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca va participa la Paris, pe 11 noiembrie, la ceremoniile care marcheaza sfarsitul Primului Razboi Mondial, potrivit AFP.

Cea mai neagra zi din mandatul lui Donald Trump

Nori negri peste Casa Alba. Doua stiri dezastruoase pentru Trump au aparut aproape deodata si au transformat ziua de marti, 21 august, in cea mai neagra zi a mandatului sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )