Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru presedintele Consiliului European: Donald Tusk este investigat in Polonia pentru escrocherie financiara (VIDEO)

B1 B1,
Probleme pentru presedintele Consiliului European: Donald Tusk este investigat in Polonia pentru escrocherie financiara (VIDEO)

Necazuri pentru actualul Presedinte al Consiliului European, Donald Tusk. O comisie parlamentara din Polonia investigheaza una dintre cele mai mari escrocherii financiare din tara, petrecuta in perioada. continuă pe B1

Probleme pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost retinut

Probleme pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost retinut marti seara, dupa ce a fost audiat la Politia Capitalei. Oamenii legii au facut perchezitii marti acasa.

Iohannis i-a prezentat lui Donald Tusk pozitia Romaniei despre viitorul UE, dupa BREXIT

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe tema reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, in format UE-27.

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Donald Tusk. Acum, mai mult ca niciodata, cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiei a fost legat de pregatirea reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie, care va avea loc in format UE - 27.

Donald Tusk: Capacitatile UE de a primi noi refugiati, aproape de limita

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care a facut apel la celelalte puteri din G20 sa-si asume partea lor de responsabilitate, transmite AFP.

Donald Tusk: Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt &171;aproape de limitele lor &187;

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat astazi presedintele Consiliului European Donald Tusk, care a cerut comunitatii internationale sa intervina, transmite AFP.

Europa a ajuns la limita! Avertismentul ingrijorator al presedintelui Consiliului European

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat duminica presedintele Consiliului European Donald Tusk, care a cerut comunitatii internationale sa.

G20: Europa nu mai are loc pentru refugiati

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat duminica presedintele Consiliului European Donald Tusk, care a cerut comunitatii internationale sa intervina.

Statele UE trebuie sa ramana unite si sa recastige increderea cetatenilor in proiectul european

Cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite si angajate sa recastige increderea cetatenilor europeni in proiectul european a transmis Klaus Iohannis presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, in cadrul unei convorbiri telefonice.

Sefa de la Cultura, criticata de un fost ministru pentru proiectul privind cinematografia. Bogdan Stanoevici: Este absolut logic ca tovarasa Corina Suteu sa nu fie interesata de realele urgente in Cultura. Nu sunt bani de luat

Fostul ministrul Bogdan Stanoevici critica proiectul ministrului Culturii Corina Suteu prin care se modifica ordonanta care vizeaza cinematografia. Astfel, ar urma sa fie introduse noi taxe pentru televiziuni,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3304 seconds )