Libnet.ro
UNICEF

00:07

11 septembrie 2001: Ziua in care lumea s-a schimbat! 14 ani de la cea mai neagra zi din istoria recenta

Antena3 Antena3,
11 septembrie 2001: Ziua in care lumea s-a schimbat! 14 ani de la cea mai neagra zi din istoria recenta

In urma cu 14 ani, America avea sa traiasca cea mai neagra zi din istoria recenta. Pe 11 septembrie 2001, omenirea asista, inmarmurita, la prabusirea Turnurilor Gemene din New York, doborate de avioane. continuă pe Antena3

Barack Obama a pastrat un moment de reculegere la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pastrat un moment de reculegere, vineri, la Casa Alba, cu ocazia comemorarii a 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, relateaza site-ul cotidianului The.

Calin Popescu Tariceanu: imi exprim solidaritatea fata de poporul american si fata de familiile celor disparuti in atentate teroriste din 11 septembrie 2001

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a transmis vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj de solidaritate cu americanii, cu ocazia implinirii a 14 ani de la tragicele atentate teroriste din 11 septembrie.

Atentatele de la 11 septembrie 2001 reprezinta un atac asupra spiritului libertatii

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar a transmis vineri un mesaj de solidaritate cu poporul american cu ocazia comemorarii atacurilor de la 11 septembrie, informeaza un comunicat de presa.

Statele Unite ale Americii comemoreaza 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie (VIDEO)

Statele Unite ale Americii marcheaza, vineri, 14 ani de la atacurile terioriste din 11 septembrie 2001, in care au murit 2. 977 de persoane. Vor avea loc cermonii de comemorare, dar si un serviciu memorial in centrul.

11 septembrie: Un cer de un albastru tragic

Era intr-o marti, 11 septembrie 2001. La Washington, ca si azi, un cer de un albastru perfect, de-a dreptul coplesitor. In cateva clipe, a devenit un albastru feroce, tragic. Cand am aflat, am alergat la scoala din coltul strazii, l-am adus pe Adam acasa, impreuna cu alti copii. A venit Mary, eu am plecat sa-mi tin cursul. Studentii erau socati, impietriti, fara cuvinte. Nu panicati, nu inspaimantati, insa complet descumpaniti.

FBI: Un barbat din Florida, arestat sub acuzatia ca pregatea un atac terorist la ceremonia de comemorare a atentatelor din 11 septembrie

Un barbat din statul american Florida a fost arestat preventiv fiind acuzat ca pregatea un atac terorist la ceremoniile de comemorare a 14 ani de la atentate din 11 septembrie 2001, relateaza CBS. Joshua.

Complot terorist, la 14 ani de la atentatele de la 11 septembrie, dejucat in SUA

Un barbat din statul american Florida a fost arestat preventiv sub acuzatia ca se pregatea sa comita un atac terorist la o ceremonie de comemorare a atentatelor din 11 septembrie 2001.

Seful FBI: Nu exista o amenintare credibila contra SUA pentru 11 septembrie

Biroul Federal de Investigatii din SUA FBI) nu a constatat ca ar exista vreo amenintate specifica si credibila la adresa Statelor Unite in perspectiva marcarii, vineri, a 14 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a declarat joi directorul FBI, James Comey.

Tragedia care a schimbat lumea: stiinta din spatele atacului de la 11 septembrie

Fara indoiala, 11 septembrie e o zi cu o incarcatura tragica, pe care omenirea nu o va uita prea curand. La14 ani de cand cele patru avioane teroriste au cauzatmii de morti, Statele Unite comemoreaza dezastruosul eveniment printr-o serie de ceremonii, inclusiv printr-un un memorial deschis joi in Pennsylvania, pe locul unde s-a prabusit unul [] Tragedia care a schimbat lumea: stiinta din spatele atacului de la 11 septembrie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Negationism: 11 septembrie n-a existat!

Dintre toate formele de defulare a frustrarilor ca sa nu zic: haterism), negationismul este cea pe care o inteleg cel mai putin. Oameni care neaga atentatele de la 11 septembrie. Oameni care neaga Holocaustul. Oameni care neaga Gulag-ul sau il compara: si spun ca n-a fost asa rau ca Holocaust-ul). Oameni care neaga genocidul armean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )