Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dormim aproape cu o ora mai putin decat este recomandat. Spaniolii vor sa-si schimbe fusul orar, pentru cresterea productivitatii

Antena3 Antena3,
Dormim aproape cu o ora mai putin decat este recomandat. Spaniolii vor sa-si schimbe fusul orar, pentru cresterea productivitatii

Deputatii spanioli vor avea o discutie privind revenirea Spaniei la fusul orar pe care il au Marea Britanie si Portugalia, cu scopul de a imbunatati productivitatea muncii, relateaza BBC News. continuă pe Antena3

Dormim aproape cu o ora mai putin decat este recomandat. Spaniolii vor sa-si schimbe fusul orar, pentru cresterea productivitatii

Deputatii spanioli vor avea o discutie privind revenirea Spaniei la fusul orar pe care il au Marea Britanie si Portugalia, cu scopul de a imbunatati productivitatea muncii, relateaza BBC News.

Stoican castiga mai putin decat jucatorii sai

Flavius Stoican a fost instalat oficial la Dinamo intr-o conferinta de presa la care au mai participat Ionut Negoita, finantatorul clubului, si presedintele executiv Constantin Anghelache. Printre temele abordate s-a numarat si cea financiara, iar noul tehnician din Stefan cel Mare a spus ca nu a ales Dinamo pentru bani.

Bataie mare pentru un loc in camin. Preturile sunt de trei ori mai mici decat chiriile pe piata imobiliara din Brasov

Peste 10. 000 de studenti au facut cerere pentru un loc in camin. Mai putin de jumatate au fost si norocosi deoarece Universitatea Transilvania are disponibile 4. 233 de locuri pe Colina sau in Complexul Memorandului.

Romania este, alaturi de Bulgaria si Ungaria, tara cel mai putin democratica din Uniunea Europeana

Un studiu recent realizat de organizatia britanica Demos arata ca Romania este, alaturi de Bulgaria si Ungaria, tara cel mai putin democratica din Uniunea Europeana. Raportul, citat de EUobserver, noteaza de.

Rovana Plumb: Noua tehnologie pentru extractia aurului produce reactivi mult mai toxici decat cianurarea

Tehnologia de extractie a aurului, care pune accent pe diosulfatul de sodiu, este una despre care specialistii spun ca produce reactivi mult mai toxici decat in cazul cianurarii, a declarat, marti, in cadrul.

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. La fiecare 30 de secunde, un roman moare de inima

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. Principala cauza de deces in Romania ramane cea cardiovasculara, chiar daca patologia cardiovasculara a inregistrat progrese in ultimii.

Ce companii ofera dividende mai mari decat depozitele bancare

Actiunile Petrom, Rompetrol Well Services, Transgaz, Transelectrica, dar si cele ale Bancii Transilvania, Antibiotice Iasi si ale SIF-urilor au oferit randamente mai mari decat rata dobanzilor bancare, potrivit unei analize realizate de casa de brokeraj Tradeville.

Rulaj cu 70% mai mare decat marti

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 34,57 milioane lei 7,73 milioane euro), cu aproape 70% peste rulajul de marti, cand investitorii au tranzactionat de 20,38 milioane lei 4,56 milioane euro).

Utile: Un afrodisiac natural mai putin cunoscut care este la indemana oricui; Ce trebuie sa stii daca porti lentile de contact;Cum sa alcatuim o farfurie sanatoasa si cum sa ne hidratam optim

Cele mai noi tendinte in contraceptie. Conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, in Romania doar 67% dintre femei. Cele mai periculoase ingrediente din produsele cosmetice. Ca urmare a studiilor care demonstreaza cat de nocive sunt unele ingrediente din cosmetice, mai multe companii.

Actiunile FP continua sa creasca si ajung sa fie mai scumpe decat SIF-urile

Bursa a incheiat sedinta de vineri in stagnare si a ramas la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, intr-o piata unde actiunile Fondului Proprietatea FP) au stabilit un nou maxim istorc in primele minute de tranzactionare si, totodata, au asigurat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )