Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dosar Academia Infractorilor: Paisprezece membri ai retelei, arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Dosar Academia Infractorilor: Paisprezece membri ai retelei, arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a decis vineri arestarea preventiva, la propunerea procurorilor DIICOT, a 14 membri ai gruparii Academia Infractorilor Romani, specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa decida si in cazul altor inculpati propusi de DIICOT pentru arestare preventiva in acest caz, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Primii 7 membri ai Academiei Infractorilor Romani, arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a decis vineri arestarea preventiva, la propunerea procurorilor DIICOT, a 7 membri ai gruparii Academia Infractorilor Romani, specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state,.

Interlopul Tata si 14 membri ai Academiei infractorilor au fost arestati preventiv

Interlopul Adrian Botez si 14 membri ai Academiei infractorilor romani, gruparea de hoti din magazine de lux destructurata joi de DIICOT, au fost arestati preventiv, de Tribunalul Bucuresti.

Hotii din Academia infractorilor romani erau batuti si amenintati cu un Kalasnikov de liderul gruparii

Mai multi fosti membri ai gruparii Academia infractorilor romani AIR) le-au declarat procurorilor DIICOT ca au fost batuti sau amenintati cu un pistol sau o pusca Kalasnikov de liderul gruparii Adrian.

Detalii despre cum functiona Academia infractorilor

Procurorii DIICOT au retinut, in urma audierilor, 14 persoane, in dosarul cunoscut sub numele de Academia infractorilor romani, ei dispunand ca alti trei membri ai gruparii sa fie cercetati sub control.

Talharii din Academia Infractorilor au picat examenul DIICOT

Mai multi membri ai gruparii mafiote de la Academia Infractorilor Romani au parasit sediul DIICOT dupa ore bune de audieri. Procurorii DIICOT au reusit sa interogheze aproape 22 de persoane.

Perchezitii DIICOT la Academia infractorilor romani. Prejudiciul, 10 milioane de euro

Procurorii DIICOT Bucuresti, efectueaza, joi, 52 de adrese in Piatra Neamt. in acest dosar este vizata gruparea Academia infractorilor romani, al carei lider, Marin Botez, este incarcerat la Penitenciarul Iasi, pentru tentativa de omor in dosarul lui Puiu Mironescu, informeaza ziarul local mesagerulneamt. ro.

Noi dezvaluiri despre gruparea Academia Infractorilor Romani: 28 de magazine de lux, sparte in ultimii doi ani (VIDEO)

Gruparea Academia Infractorilor Romani au dat spargeri la 28 de magazine de lux din strainatate in ultimii doi ani, membrii gruparii operand o singura data pe luna, informeaza B1 TV. Potrivit procurorilor.

Academia Infractorilor Romani: O singura spargere a adus un prejudiciu de 1,5 milioane lei

Gruparea Academia Infractorilor Romani a dat o singura spargere la unul dintre magazinele de lux aducand un prejudiciu de 1,5 milioane lei, potrivit comisarului sef Mihai Pitulescu, de la Directia Investigatii.

Academia infractorilor romani. 14 persoane au fost retinute in acest caz, iar trei sunt cercetat sub control judiciar

In urma audierilor facute de procurorilor DIICOT, 14 persoane au fost retinute, iar alte trei sunt cercetate sub control judiciar, in dosarul Academia infractorilor romani, ele fiind suspectate ca faceau parte din grupare de hoti care in ultimii doi ani ar fi furat bijuterii si ceasuri in valoare totala de aproape 10 milioane de euro, din magazine din Europa. Liderul gruparii, Marin Botez, a fost pus sub urmarire penala, el fiind deja arestat.

14 suspecti din gruparea Academia Infractorilor au fost retinuti, iar alti trei au fost plasati sub control judiciar

14 suspecti din gruparea Academia Infractorilor au fost retinuti, iar trei au fost plasati sub control judiciar, informeaza B1 TV. Mai bine de un an au lucrat politistii si procurorii la acest caz, descoperind.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )