Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dosar penal pentru un oficial de la Dinamo, prins rupt de beat la volan. A continuat sa bea in fata politistilor

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru un oficial de la Dinamo, prins rupt de beat la volan. A continuat sa bea in fata politistilor

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Danciulescu, a fost oprit joia trecuta in trafic, iar politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au descoperit ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice. continuă pe Antena3

Dana Budeanu, dosar penal. Pentru ce acuzatii este cercetata

Dana Budeanu, in ultima vreme, a revenit in atentia fanilor de cand a inceput pastilele Verdict politic, in colaborare cu stiripesurse. Se pare ca unele din afirmatiile sale din aceste pastile au cam deranjat si acum exista riscul unor dosare penale. Dana Budeanu, dosar penal, dupa afirmatiile din pastilele ei Porcurorii de pe langa Parchetul .

Dosar penal pentru Dana Budeanu: Mars, jegurilor!

Dana Budeanu este vizata de un dosar penal. Procurorii au deschis un dosar dupa ce mai multe persoane au depus o plangere. Momentan, Dana Budeanu nu este acuzata, deoarece se fac cercetari in rem, adica pentru fapte, a confirmat Calin Radu, purtator de cuvant al Parchetului Sectorului 1.

Dosar penal deschis in urma mai multor plangeri impotriva Danei Budeanu, pentru instigare la violenta impotriva femeilor. Parchet: Se fac cercetari pentru fapte, nu s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de nicio persoana

Procurorii fac cercetari in rem, adica pentru fapta, intr-un dosar penal deschis in urma unei plangeri facute in luna martie de catre Centrul Filia, dar si de catre persoane fizice, impotriva creatoarei de moda Dana Budeanu, pentru instigare la violenta impotriva femeilor. in secunda aia, tre sa iei un pumn, sa-i spargi gura, ba, spunea Dana Budeanu intr-un episod al emisiunii sale online, potrivit Centrului Filia, care a facut plangerea la Parchetul General. Reprezentantii Parchetului spun ca in acest dosar pana la acest moment nu s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de nicio persoana.

Dosar penal pentru un deputat PSD care a lovit cu masina un barbat pe trecerea de pietoni si apoi a plecat - surse

Un barbat de 50 de ani a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni din Targu Jiu, dar soferul nu a oprit sa vada ce s-a intamplat. Surse din ancheta, citate de Mediafax, spun ca masina era condusa de deputatul PSD Elvira Sarapatin, care a revenit ulterior la locul accidentului.

Cod Rutier 2020: cat sa nu bei la volan si care e limita intre amenda si dosar penal

Cod Rutier 2020 e legislatia in baza careia politistii te pot amenda pentru diverse abateri in trafic. Cat despre bautul la volan, exista o anumita limita peste care te alegi cu dosar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )