Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dosarul Apa Nova: imunitatea multinationalelor si influenta asupra bataliei pentru Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Apa Nova: imunitatea multinationalelor si influenta asupra bataliei pentru Bucuresti

Companiile straine si multinationalele nu au imunitate in fata procurorilor DNA, aceasta e prima concluzie a dosarului inceput de procurorii din Prahova. Investigatia procurorilor, intr-un caz strigator la cer, mai desumfla putin balonul conspirationist umflat de Ghita, Voiculescuco, care vedeau capitalul romanesc ca unica tinta a DNA. Pe de alta parte, dosarul Apa Nova arata negru pe alb ceea ce o mica) parte a presei tot scrie de ani intregi: Consiliul general al Bucurestiului e o punga de coruptie, alimentata de vechile retele securiste care au capturat business-ul romanesc dupa 1989. Si tot dosarul DNA deschide calea pentru o actiune care sa dea inapoi bucurestenilor banii furati in ultimii ani: cine va deschide actiunea va avea sanse mari sa cistige alegerile la Primarie in 2016. continuă pe Hotnews

Acuzatii din dosarul Apa Nova, eliberati din arest si plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva

Acuzatii din dosarul Apa Nova au fost eliberati vineri seara. Cei trei, doi oameni de afaceri si un functionar public, au fost plasati sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva,.

Pestii mari din dosarul Apa Nova: Moisescu, Berevoianu si Semenescu, RETINUTI

Procurorii DNA Ploiesti i-au retinut pe Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Semenescu pentru trafic de influenta /cumparare de influenta in derularea contractelor Apa Nova Bucurest. Berevoianu este consilierul primarului general Sorin Oprescu si fost director Apa Nova.

Referat DNA: Traseul spagilor in dosarul Apa Nova - Vlad Moisescu. Acolo era scris sa discutam de siguranta populatiei, da-o, ba, in p a ma-sii!

Procurorii DNA sustin ca fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, ar fi primit spaga de la oficiali din cadrul Apa Nova/Veolia pentru a sustine interesele companiei in fata administratiei publice. Anchetatorii au aratat ca banii ar fi fost dati prin intermediul unor contracte fictive, dar si caApa Nova are un serviciu de securitate format din fosti angajati ai unor servicii de informatii care fac filaje.

Dosarul Apa Nova: Reactia companiei

Apa Nova, furnizorul de apa si servicii de canalizare din Bucuresti si Ploiesti, sustine intr-un comunicat ca majorarile de tarife operate au respectat contractul de concesiune incheiat in anul 2000 si ca exista alti operatori care pratica preturi mai.

Dosarul Apa Nova: Berevoianu si Semenescu, sub control judiciar

Costin Berevoianu, fostul consilier al primarului Sorin Oprescu, Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, retinuti de DNA Ploiesti in dosarul de coruptie in care este vizata compania Apa Nova, au fost pusi sub.

Berevoianu, Moisescu si Semenescu, pusi sub control judiciar de Tribunalul Prahova

Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, informeaza Agerpres. Magistratii instantei de fond au respins, ieri, propunerea procurorilor DNA Ploiesti privind arestarea preventiva a celor trei inculpati si a dispus fata de acestia masura controlului judiciar.

Apa Nova si capitalismul nostru cu voie de la Securitate

Dosarul Apa Nova confirma ca exista o legatura puternica intre companiile private sau de stat care, intr-un fel sau altul, depind de bugetele publice si autoritatile administratiei locale si/sau centrale, si ca aceasta legatura este bazata pe coruptie.

Lotul Apa Nova, pus sub control judiciar de Tribunalul Prahova

ACTUALIZARE 19:40 Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Scandalul apei scumpite prin spaga. DNA: Sefii francezi ai Apa Nova stiau de mita, Bruno Roche si Laurent Lalague faceau platile

Procurorii DNA spun ca sefii francezi ai Apa Nova stiau de mita platita de companie unor intermediari romani. Procurorii arata in referatul de arestare preventiva ca Bruno Roche si Lorand Lalague, directori ai firmei franceze, stiau ca Apa Nova platea mita, sub forma unor contracte fictive, pentru cei trei romani care si-au folosit influenta pentru a determina Primaria Bucuresti sa accepte cresterea nejustificata a tarifelor practicate de Apa Nova, scrie Romania libera. Denuntatorul in acest dosar este implicat si in dosarul de coruptie al ginerelui lui Traian Basescu. Vezi referatul DNA anonimizat in atasament.

Coruptie la Apa Nova. Cum au fost marite tarifele la apa si canal prin spaga. Cine este Costin Berevoianu, unul dintre artizanii afacerilor murdare

Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si afaceristul Ovidiu Semenescu afla astazi daca vor fi arestati preventiv. Cei trei au fost retinuti aseara intr-un dosar de trafic de influenta in legatura cu Apa Nova Bucuresti. Mai exact, cei trei ar fi creat un sistem prin care oricine era interesat de un contract cu Apa Nova trebuia sa ofere mita. Asa au crescut si tarifele la apa si canal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )