Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dosarul bancherilor: Cele zece persoane arestate la Calarasi in cazul gruparii Stan-Ruse raman in detentie

Hotnews Hotnews,
Dosarul bancherilor: Cele zece persoane arestate la Calarasi in cazul gruparii Stan-Ruse raman in detentie

Cele zece persoane arestate la Calarasi in dosarul gruparii Stan-Ruse, care a inselat mai multe banci, raman in detentie, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, recursurile lor, anunta Mediafax. Din cauza complexitatii dosarului privind gruparea Stan-Ruse, zece persoane sunt anchetate la Calarasi pentru fraude de 15 milioane de euro, iar alte 38 sunt cercetate la Bucuresti de procurorii DIICOT, pentru o inselaciune de sapte milioane de euro. continuă pe Hotnews

DOSARUL BANCHERILOR: Cele zece persoane arestate la Calarasi in cazul gruparii Stan-Ruse raman in detentie

Cele zece persoane arestate la Calarasi in dosarul gruparii Stan-Ruse, care a inselat mai multe banci, raman in detentie, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, recursurile lor, anunta Mediafax. Din cauza complexitatii dosarului privind gruparea Stan-Ruse, zece persoane sunt anchetate la Calarasi pentru fraude de 15 milioane de euro, iar alte 38 sunt cercetate la Bucuresti de procurorii DIICOT, pentru o inselaciune de sapte milioane de euro.

DOSARUL BANCHERILOR: Cele zece persoane arestate la Calarasi in cazul gruparii Stan-Ruse ...

Cele zece persoane arestate la Calarasi in dosarul gruparii Stan-Ruse, care a inselat mai multe banci, raman in detentie, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, recursurile lor, potrivit Mediafax. Din cauza complexitatii dosarului privind gruparea Stan-Ruse, zece persoane sunt anchetate la Calarasi pentru fraude de 15 milioane de euro, iar alte 38 sunt cercetate la Bucuresti de procurorii DIICOT, pentru o inselaciune de sapte milioane de euro. In 2 noiembrie, magistratii .

CAB decide daca cele 10 persoane din Calarasi implicate in dosarul fraudelor bancare ...

Curtea de Apel Bucuresti CAB) va decide, vineri, daca admite recursul celor zece persoane implicate in dosarul fraudelor bancare la decizia prin care au fost arestate de Tribunalul Calarasi, potrivit Agerpres. Magistratii i-au ascultat vineri pe inculpatii Adrian Ruse, Florian Rasuceanu, George Radu, Victor Fotache, Ionel Matei, Adrian Botev, Nicolae Moga, Florian Lazar, Dorel Cristescu si Niculina Tanase, care au cerut cercetarea in libertate si impunerea unei masuri mai blande, cum ar fi .

Zece persoane au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul Fraudei Informatice de un milion de euro

Catuse pentru maestrii fraudelor informatice. Noaptea trecuta, 10 persoane au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore asta dupa ce, 40 de persoane din mai multe judete, au fost ridicate de mascati si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )