Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dosarul CARACAL. Decizie de ULTIMA ORA in cazul lui Gheorghe Dinca si Stefan Risipiceanu

B1 B1,
Dosarul CARACAL. Decizie de ULTIMA ORA in cazul lui Gheorghe Dinca si Stefan Risipiceanu

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu raman in arest, au hotarat, vineri, judecatorii Tribunalului Olt. Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu au fost prezentati vineri dimineata in fata magistratilor. continuă pe B1

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Decizie de ultim moment: cad capete importante

In contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritatile au tot tergiversat lucrurilesi anchetele. Au aparut tot felul de informatii, care-mai-de-care, mai socante ce au dat peste cap anchetele. Actualul Ministru de Interne, Marcel Vela, zilele acestea a venit cu informatii care au socat, din nou, opinia publica. Masurile luate, ulterior, de acesta erau previzibile si .

Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier

Anunt de ultima ora. Remus Pricopie este propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier. Victor Ponta si Marcel Ciolacu au facut primele declaratii in acest sens. Iata cine este Remus Pricopie. Ultima ora! Remus Pricopie, propunerea PSD si Pro Romania pentru postul de premier Din declaratiile liderilor PSD si Pro Romania, Remus Pricopie .

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Calcule de ultima ora privind motiunea de cenzura. Ce sanse sunt sa treaca

Motiunea de cenzura Guvernul OrbanPNL - privatizarea democratiei romanesti, initiata de PSD si UDMR, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, va fi votata miercuri, la ora 12, in Parlament.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )