Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat de trafic de influenta se va judeca la Curtea de Apel Ploiesti

Antena3 Antena3,
Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat de trafic de influenta se va judeca la Curtea de Apel Ploiesti

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie va fi judecat de Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce ICCJ. continuă pe Antena3

Dosarul lui Gruia Stoica, mutat la Curtea de Apel Ploiesti

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie va fi judecat de Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce ICCJ a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei de la Curtea de Apel Bucuresti.

Dosarul lui Gruia Stoica, mutat la Curtea de Apel Ploiesti. Omul de afaceri a invocat presiunea mediatica asupra cazului sau

Dosarul in care Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman GFR), este acuzat de savarsirea infractiunii de cumparare de influenta in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia, a fost mutat de la Curtea de Apel.

Dosarul in care GruiaStoicaeste acuzat de trafic de influenta, mutat la Ploiesti din cauza presiunii mediatice

Dosarul in care GruiaStoicaeste acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie va fi judecat de Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce Curtea Suprema a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei din cauza presiunii mediatice.

Inalta Curte a decis stramutarea dosarului lui Gruia Stoica la Curtea de Apel Ploiesti dupa patronul GFR a invocat presiuni mediatice

Dosarul in care Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman GFR), este acuzat de savarsirea infractiunii de cumparare de influenta in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia, a fost mutat de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Ploiesti, informeaza Agerpres. Decizia a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta care a admis o cerere de stramutare formulata de Gruia Stoica, acesta invocand presiunea mediatica asupra cazului sau.

Procesul lui Gruia Stoica a fost mutat la Ploiesti din cauza mediatizarii excesive

Dosarul lui Gruia Stoica a fost mutat de la Curtea de Apel Bucuresti la Curtea de Apel Ploiesti dupa ce procuroii ICCJ au aprobat o solicitare a presedintelui GFR prin care acesta sustine ca procesul sau este mediatizat excesiv, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )