Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dosarul CNAS: Sergiu Ciobanu se lauda ca a numit persoane in functii cheie prin fostul ministru Dan Nica (interceptari)

Hotnews Hotnews,
 Dosarul CNAS: Sergiu Ciobanu se lauda ca a numit persoane in functii cheie prin fostul ministru Dan Nica (interceptari)

Nicolae Sergiu Ciobanu, arestat pentru trafic de influenta in dosarul decontarilor ilegale de la CASMB, s-ar fi laudat in fata colaboratoarei DNA cu relatiile pe care le are la nivel inalt, fiind pomenit un pretins trafic de influenta la fostul ministrul de Interne Dan Nica, se arata in documentele procurorilor anticoruptie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Dosarul CNAS: Sergiu Ciobanu se lauda ca a numit persoane in functii cheie prin fostul ministru Dan Nica (document DNA)

Nicolae Sergiu Ciobanu, arestat pentru trafic de influenta in dosarul decontarilor ilegale de la CASMB, s-ar fi laudat in fata colaboratoarei DNA cu relatiile pe care le are la nivel inalt, fiind pomenit un pretins trafic de influenta la fostul ministrul de Interne Dan Nica, se arata in documentele procurorilor anticoruptie, potrivit Agerpres.

Referat: Apropiatul lui Maior, arestat in dosarul decontarilor fictive de la CNAS, s-ar fi laudat ca a numit persoane, cu ajutorul fostului ministru de Interne Dan Nica

Nicolae Sergiu Ciobanu, unul din cei 13 arestati preventiv in dosarul decontarilor fictive de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS), s-ar fi laudat in fata denuntatoarei, ca are relatii la nivel inalt, astfel ca ar fi discutat cu fostul ministrul de Interne Dan Nica despre numirea unor persoane in cadrul institutiei.

Nicolae Sergiu Ciobanu, inculpat in dosarul CNAS, catre reprezentanta unei firme: Am fost consilierul lui Maior. Aveam salariul 9.400 de lei, am pensie 10.800 de lei si acum lucrez pe asa-zis lobby

Nicolae Sergiu Ciobanu, inculpat in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale in care sunt implicati sefi din CNAS si CASMB, ii spunea repreazentantei unei firme care asigura astfel de servicii si care reclama ca nu primeste banii de la Casa de Asigurari, ca a fost consilier al fostului sef al SRI George Maior, ca acesta este nasul lui si ca a iesit la pensie pentru ca nu a vrut sa riste sa se schimbe legislatia, cu o pensie de 10. 800 de lei, in conditiile in care salariul sau era de 9. 400 de lei, potrivit news. ro.

Nicolae Sergiu Ciobanu, inculpat in dosarul CNAS: in spatele meu am si niste nasi. Maior e nasul

Dezvaluiri din dosarul fraudei de la Casa de Sanatate. Fostul consilier in SRI, Sergiu Ciobanu Nicolae, a fost interceptat de procurori in timp ce isi trafica influenta pe langa directorul.

Sergiu Ciobanu, implicat in scandalul de la CNAS, are pensie de la SRI de 117.600 lei. Sotia lui e colonel de Armata si scrie la revista Serviciului

Nicolae Sergiu Ciobanu, fost consilier al directorului SRI, George Maior, dar si fin al acestuia, este implicat in scandalul de la Casa Nationala de Sanatate. Conform declaratiei de avere de anul acesta a.

Fostul sef CNAS, Marian Burcea, si Sergiu Ciobanu, fostul consilier al lui George Marior, la SRI, au fost arestati

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Marian Burcea, si fostul consilier al lui George Maior la SRI, Sergiu Ciobanu, au fost arestati, vineri seara.

Fostul sef CNAS, Marian Burcea, si Sergiu Ciobanu, fostul consilier al lui George Maior, la SRI, au fost arestati

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Marian Burcea, si fostul consilier al lui George Maior la SRI, Sergiu Ciobanu, au fost arestati, vineri seara.

Fost director de centru de plasament, in lotul retinutilor din dosarul CNAS. A ajuns in functii publice inalte pe culoar politic

Un fost director de centru de plasament din localitatea Bals a fost retinut printre cei 14 inculpati din dosarul CNAS, fiind acuzati ca au prejudiciat Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti cu aproximativ 3 milioane euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )