Libnet.ro
UNICEF

17:15

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Mihai Stan a incercat sa OBTINA ILICIT bani europeni, prin firmele ...

România Liberă România Liberă,
DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Mihai Stan a incercat sa OBTINA ILICIT bani europeni, prin firmele ...

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a incercat sa obtina ilicit fonduri europene, prin intermediul a trei societati, Ancuta SRL, Alram Servinvest si Eurotrading SRL, in baza unor documente si declaratii false, potrivit DIICOT, informeaza Mediafax. Mihai Stan, care nu a fost gasit la domiciliu de anchetatori, este acuzat de DIICOT ca, in perioada 2010-2012, i-a determinat pe reprezentantii celor trei societati comerciale sa prezinte si sa foloseasca documente si declaratii . continuă pe România Liberă

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Liderul gruparii, Mihai Stan, se prezenta la banci sub IDENTITATI ...

Liderul gruparii de fraude bancare, Mihai Stan, a contractat credite de la mai multe banci sub identitati false, conform DIICOT, potrivit Mediafax. Astfel, Dragos Diaconescu a intermediat legatura cu Aurel Saramet, directorul FNGCIMM, pentru ca o firma a lui Mihai Stan sa obtina un credit de la CEC Bank Alba Iulia, in valoare de 3,125 milioane de lei, alte credite fiind obtinute cu implicarea lui Stan sub identitati false, sustine DIICOT. Citeste si DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Un membru al .

Dosarul fraudei bancare: Trei functionari din Ministerul Economiei au fost demisi

Trei functionari din Ministerul Economiei, implicati in dosarul fraudei bancare, au fost demisi. Este vorba despre Mihai Grigoroiu, Rosu Catalin Ionut si Atanasiu Andrei. in acelasi caz s-au demarat.

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Un membru al retelei a apelat la un general, ca sa afle date despre ...

Numele generalului Pavel Abraham e invocat intr-o convorbire dintre liderul retelei de fraude bancare, Daniel Ruse, si un alt inculpat in dosar, care afirma ca a apelat la Abraham pentru a afla detalii in legatura cu o ancheta a Politiei privind credite, in care fusese citat un alt membru al retelei, informeaza Mediafax. Potrivit unei stenograme din referatul procurorilor DIICOT cu propunerea de arestare in dosarul fraudelor bancare, in 3 iulie 2012, Ruse are urmatoarea discutie cu Gabriel .

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Seful gruparii, fost CANDIDAT la primarie si proprietar de ferma.

Liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, iar apoi, scrie presa locala, si-a cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false, potrivit Mediafax. Originar din judetul Calarasi, Ruse a fost al patrulea la alegerile din 2008 pentru functia de primar din Oltenita, obtinand doar 9,24% din voturi, conform datelor Biroului Electoral .

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Isarescu respinge ideea unei CARACATITE a bancherilor.

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, apreciaza ca faptele anchetate de DIICOT vizeaza sub 1% din sistemul bancar, nefiind vorba de vreo caracatita a bancherilor, relateaza Mediafax. Cum sa fie vorba de 80%? Probabil 0,08%. Numai primele trei banci au peste 2. 000 de unitati bancare. Se vorbeste de 16 unitati bancare, nu au cum sa reprezinte atat. ) Nu e vorba de o caracatita a bancherilor, mai degraba este un grup infractional din afara bancilor, a spus .

Cine sunt personajele principale din dosarul fraudei bancare: Aurel Saramet, fost bancher, director in Finante si sef al Fondului de Garantare. 4 case, 3 masini, conturi consistente

Aurel Saramet , fostul sef al Fondului de Garantare, este un om bogat, cu 3 case doua in Bucuresti) plus una de vacanta, bunuri de circa 35. 000 euro, depozite bancare de 1,4 mil. lei, imprumuturi acordate de aproape 60. 000 de euro, cu o biografie bogata in spate. Saramet a contribuit la elaborarea primei strategii de dezvoltare economica si sociala a Romaniei. A fost initiator si direct negociator al primelor actiuni de privatizare prin vanzare catre investitori strategici straini Poiana Poduse Zaharoase Bracov- Kraft Jacobs Suchard, DERO Ploiecti -Unilever, PITBER Pitesti -Brau und Brunnen, DETERGENTI Timisoara - Procter Gamble, s. a ). CV-ul lui il recomanda mai degraba ca tehnocrat decat ca invinuit pentru fraude de milioane de euro. Vezi in atasament CV-ul de declaratia de avere ale lui Aurel Saramet.

Mihai Stan, unul din liderii gruparii de fraudare a bancilor, a fost prins

Stan era considerat creierul afacerii, impreuna cu Daniel Ruse. Acesta era de negasit dupa descinderile procurorilor DIICOT de ieri. Lider al gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a incercat sa obtina ilicit fonduri europene, prin intermediul a trei societati, Ancuta SRL, Alram Servinvest si Eurotrading SRL, in baza unor documente si declaratii false, potrivit DIICOT.

Mihai Stan, liderul-CAMELEON al gruparii de FRAUDE BANCARE. Care era tactica lui

Generalul Dragos Diaconescu a intermediat legatura cu Aurel Saramet, directorul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, pentru ca o firma a lui Mihai Stan sa obtina un credit de la CEC Bank Al.

Mihai Stan, acuzat in dosarul fraudelor bancare, prins de ofiterii DIICOT

Mihai Stan, unul din liderii gruparii acuzate in dosarul fraudelor bancare, a fost prins, vineri, in Capitala de ofiterii DIICOT. Acesta fusese dat disparut, vineri, dupa descinderile procurorilor DIICOT la.

Mihai Stan, liderul gruparii acuzate de fraude bancare, a fost dat disparut

Mihai Stan, liderul gruparii acuzate in dosarul fraudelor bancare, a disparut de la domiciliu. Acesta nu a putut fi gasit de autoritati. Mihai Stan, reusise, prin intermediul unor persoane care au sprijinit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )