Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine sunt personajele principale din dosarul fraudei bancare: Aurel Saramet, fost bancher, director in Finante si sef al Fondului de Garantare. 4 case, 3 masini, conturi consistente

Hotnews Hotnews,
Cine sunt personajele principale din dosarul fraudei bancare: Aurel Saramet, fost bancher, director in Finante si sef al Fondului de Garantare. 4 case, 3 masini, conturi consistente

Aurel Saramet , fostul sef al Fondului de Garantare, este un om bogat, cu 3 case doua in Bucuresti) plus una de vacanta, bunuri de circa 35. 000 euro, depozite bancare de 1,4 mil. lei, imprumuturi acordate de aproape 60. 000 de euro, cu o biografie bogata in spate. Saramet a contribuit la elaborarea primei strategii de dezvoltare economica si sociala a Romaniei. A fost initiator si direct negociator al primelor actiuni de privatizare prin vanzare catre investitori strategici straini Poiana Poduse Zaharoase Bracov- Kraft Jacobs Suchard, DERO Ploiecti -Unilever, PITBER Pitesti -Brau und Brunnen, DETERGENTI Timisoara - Procter Gamble, s. a ). CV-ul lui il recomanda mai degraba ca tehnocrat decat ca invinuit pentru fraude de milioane de euro. Vezi in atasament CV-ul de declaratia de avere ale lui Aurel Saramet. continuă pe Hotnews

Dosarul fraudei bancare: Trei functionari din Ministerul Economiei au fost demisi

Trei functionari din Ministerul Economiei, implicati in dosarul fraudei bancare, au fost demisi. Este vorba despre Mihai Grigoroiu, Rosu Catalin Ionut si Atanasiu Andrei. in acelasi caz s-au demarat.

DOSARUL FRAUDEI BANCARE. Seful gruparii, fost CANDIDAT la primarie si proprietar de ferma.

Liderul gruparii infractionale din dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, Daniel Ruse, a candidat ca independent la alegerile din 2008 pentru Primaria Oltenita, iar apoi, scrie presa locala, si-a cumparat o ferma de porci si ar fi coordonat obtinerea de credite cu documente false, potrivit Mediafax. Originar din judetul Calarasi, Ruse a fost al patrulea la alegerile din 2008 pentru functia de primar din Oltenita, obtinand doar 9,24% din voturi, conform datelor Biroului Electoral .

Alte patru persoane, retinute in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au emis, joi dupa-amiaza, alte patru mandate de retinere in dosarul fraudelor bancare de 22 de milioane de euro, audierile continuand la sediul DIICOT Bucuresti, scrie Mediafax. Bilantul retinerilor in acest dosar a ajuns astfel la sase persoane. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, ca persoanele retinute pana in prezent nu sunt din randul celor care detineau functii la Fondul .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul IASI.

Varujan Vosganian PNL), Anghel Stanciu PSD) si Teodor Baconschi PDL) sunt principalii candidati la alegerile parlamentare din acest an in judetul Iasi. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorMugur Cozmanciuc, PNLRelu Fenechiu, PNLConstantin Adascalitei, PSDVasile Mocanu, PSDNeculai Ratoi, PSDAnghel Stanciu, PSDNorina Forna, PSDCristina .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul GALATI.

USL si-a trimis artileria grea la Galati: liberalii Victor Paul Dobre si Paul Ichim, conservatorul Bogdan Ciuca, social democratii Dan Nica si Aurel Nechita. Din partea ARD, principalii candidati sunt Doru Resmerita si Mihai Capra. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorVictor Paul Dobre, PNL Laurentiu Chirvasuta, UNPR George Scarlat, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul DOLJ.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si fostul presedinte al Senatului Mircea Geoana sunt principalii candidati a PSD. Din partea PNL candideaza ministrul delegat Mihai Voicu, iar din partea ARD, principalii candidati sunt Mihai Surpateanu si Eugen Calinoiu. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorValeriu Zgonea, PSDIon Calin, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul COVASNA.

Horia Grama PSD) si Marton Arpad UDMR) sunt cele mai cunoscute nume de pe listele candidatilor din judetul Covasna. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorHoria Grama, PSDRadita Palela, PSDEmil Pantelimon, PNLCorina Bote, PNL SenatMarius Obreja, PNL ARD Camera DeputatilorViorel Radu, Forta CivicaRobert Radu, PDLLiviu Comanici, PDLValentin .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CLUJ.

In judetul Cluj, principalii candidati sunt Marius Nicoara si Mircea Jorj, din partea USL, si Adrian Papahagi si Alin Tise din partea ARD. Jurnalisul Rares Bogdan, de la Realitatea TV, s-a aflat pe listele de candidati ai PNL dar a declarat ca nu vrea un mandat de deputat la aceste alegeri. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorSteluta Cataniciu, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul MARAMURES!.

Pe listele electorale din Maramures, pe langa politicieni consacrati, precum social-democratul Mircea Dolha sau democrat-liberalul Mircea Man, se afla si cantaretul de muzica populara Grigore Lese si ministrul-sindicalist Liviu Pop. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorMircea Dolha, PSDFlorin Tataru, PSDCalin Matei, PSDGheorghe .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din ILFOV!.

Desi multi dintre liderii politici au vile in Ilfov, greii din ARD au evitat o candidatura in acest judet. Din partea USL candideaza doi ministri - Radu Stroe si Eduard Hellvig - si vedeta de televiziune Gabriela Vranceanu Firea Pandele. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorHoria Mihalcescu, PSDRadu Stroe, PNLEduard Hellvig, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )