Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dosarul nuclear iranian: Presedintele Rohani cere occidentului sa nu rateze sansa de a semna un acord. Israel: Acordul negociat la Geneva, o eroare istorica

Hotnews Hotnews,
 Dosarul nuclear iranian: Presedintele Rohani cere occidentului sa nu rateze sansa de a semna un acord. Israel: Acordul negociat la Geneva, o eroare istorica

Presedintele iranian, moderatul Hassan Rohani, sub conducerea caruia a aparut speranta unei detensionari a relatiilor dintre tara sa si statele occidentale, le-a cerut sambata acestora sa nu piarda ocazia exceptionala de a ajunge la un acord privind dosarul nuclear iranian, transmit agentiile internationale de presa, citate de Agerpres. Apelul liderului iranian vine in conditiile in care negocierile care au loc in prezent la Geneva se apropie de sfarsit, insa, in ciuda progreselor, nu se intrezareste o intelegere dupa ce a aparut o ruptura intre Franta si celelalte puteri vestice. continuă pe Hotnews

Dosarul nuclear iranian: Presedintele Rohani cere Occidentului sa nu rateze sansa de a semna un acord. Israel: Acordul negociat la Geneva, o eroare istorica

Presedintele iranian, moderatul Hassan Rohani, sub conducerea caruia a aparut speranta unei detensionari a relatiilor dintre tara sa si statele occidentale, le-a cerut sambata acestora sa nu piarda ocazia exceptionala de a ajunge la un acord privind dosarul nuclear iranian, transmit agentiile internationale de presa, citate de Agerpres. Apelul liderului iranian vine in conditiile in care negocierile care au loc in prezent la Geneva se apropie de sfarsit, insa, in ciuda progreselor, nu se intrezareste o intelegere dupa ce a aparut o ruptura intre Franta si celelalte puteri vestice.

Lavrov, negocieri in dosarul nuclear iranian.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, se va deplasa, sambata, la Geneva pentru a se alatura negocierilor in dosarul nuclear iranian, anunta agentiile de presa ruse, conform Mediafax. Citeste si: Israelul denunta o posibila propunere a Iranului privind reducerea programului sau nuclear Serghei Lavrov are aceasta intentie. Speram ca participarea lui la negocieri va permite ajungerea la rezultate pozitive, a declarat o sursa citata de agentia Itar-Tass. Citeste si: Promisiunile .

Un acord asupra programului nuclear iranian este posibil pana la finalul negocierilor de la Geneva

Iranul si marile puteri ar putea ajunge la un acord asupra programului nuclear iranian pana la finalul negocierilor, vineri seara, la Geneva, a declarat joi ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif,.

Benjamin Netanyahu: Un acord asupra programului nuclear iranian ar fi o greseala istorica

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat, miercuri, ca un acord asupra programului nuclear iranian, realizat intre conducerea de la Teheran si marile puteri ale lumii, ar fi o greseala istorica, potrivit BBC.

Washingtonul confirma prelungirea negocierilor asupra programului nuclear iranian cu o zi

Discutiile de la Geneva dintre Iran si puterile occidentale cu privire la viitorul nuclear al Iranului va fi prelungit pana sambata, potrivit unui oficial american, anunta AFP.

Presedintele tarii cere renegocierea cu FMI

Presedintele Basescu considera ca negocierea dintre Guvern si institutiile financiare internationale a fost de proasta calitate si nu da sanse economiei romanesti, astfel ca roaga Guvernul sa ia in calcul posibilitatea de a renegocia cu FMI si Banca Mondiala, el punandu-si la dispozitie experienta.

Presedintele tarii cere renegocierea cu FMI

Presedintele Basescu considera ca negocierea dintre Guvern si institutiile financiare internationale a fost de proasta calitate si nu da sanse economiei romanesti, astfel ca roaga Guvernul sa ia in calcul posibilitatea de a renegocia cu FMI si Banca Mondiala, el punandu-si la dispozitie experienta. ---- * Update 12:23 Nastase: Traian Basescu a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania Fostul presedinte PSD Adrian Nastase a declarat, astazi, ca seful statului, Traian Basescu, a transformat FMI intr-un camatar pentru tara noastra prin faptul ca a imprumutat 20 de miliarde de dolari de la FMI, iar datoria externa a crescut de aproape cinci ori in mandatele sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )